Ελένη Χατζίδου: Η ανάρτηση με την κόρη της μετά την επιστροφή της από τον γιατρό

Φορούσε κολάρο στο λαιμό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Εκτός πλατό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 11/3, η Ελένη Χατζίδου αφού χθες, είχε ένα ατύχημα το οποίο δεν της επέτρεψε να βρεθεί σήμερα στην εκπομπή Breakfast@star. O σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της Ετεοκλής Παύλου, εξήγησε το πρωί τι συνέβη (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Ελένη Χατζίδου μετά την επιστροφή της από τον γιατρό

Λίγο αργότερα, η ίδια, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έδειξε πως την υποδέχτηκε η κόρη της, Μελίτα, μέτα την επιστροφή της από τον γιατρό. Στο βίντεο η παρουσιάστρια φαίνεται να φορά κολάρο στον λαιμό της ενώ δεν είπε κάτι παραπάνω σχετικά με την υγεία της.

Δείτε επίσης: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου: «Δεν είναι πολύ καλά» - Η ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου

«Μόλις γύρισα από τον γιατρό, και η Μελίτα μου είχε μια τσάντα που είχε μέσα μια αγκαλιά, ένα τραγούδι, κι αυτές τις ζωγραφιές. Πόσο τυχερή μαμά είμαι» ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.

Νέα περιπέτεια για την κόρη της

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου είχε χρειαστεί να αποχωρήσει εκτάκτως από το Breakfast at stat μετά από ενημέρωση, που είχε για την κόρη της. Πολύ γρήγορα λοιπόν μαμά και κόρη επισκέφτηκαν νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε η Μελίτα.

Οι επόμενες ημέρες ήταν δύσκολες για τη μικρή, καθώς ο οργανισμός της είχε επιβαρυνθεί, ωστόσο σύντομα βρέθηκε ξανά στο σπίτι με την μητέρα της και τον αγαπημένο της πατέρα, Ετεοκλή Παύλου να τη φροντίζουν.

Με νέα ανάρτηση στο instagram της Χατζίδου το βράδυ της Πέμπτης 29/2 γνωστοποιήθηκε η νέα περιπέτεια υγείας της κόρης της. Η μικρή λοιπόν εμφάνισε σπυράκια σε όλο της σώμα ως αντίδραση από την αντιβίωση με αποτέλεσμα να της χορηγηθεί αντιισταμινικό.