Εκτός BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου: Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου - «Είχαμε ένα ατύχημα»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου: Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου - «Είχαμε ένα ατύχημα»

Μόνος του εμφανίστηκε στο πλατό του BreakfastStar στην έναρξη ο Ετεοκλής Παύλου. Σήμερα Δευτέρα 11/3 ο Personal trainer βγήκε στην έναρξη της πρωινής εκπομπής του STAR, χωρίς την Ελένη Χατζίδου, ανακοινώνοντας το λόγο που η σύζυγός του λείπει από το πλευρό του.

Όπως ανέφερε, η τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα χθες Κυριακή 10/3 με αποτέλεσμα να χρειάζεται να μείνει σπίτι μέχρι να αναρρώσει ώστε να γίνει καλά και να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου για την Ελένη Χατζίδου

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει, είχαμε ένα ατύχημα χθες, χτύπησε το χεράκι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θεωρώ πως αύριο όλα θα είναι καλά. Εγώ να της δώσω το δικό μου προσωπικό Όσκαρ σε εκείνη για τη γενναιότητα που έχει, μαζί με ένα γλυκό φιλί και τα περαστικά μου. Την περιμένουμε αύριο, πρώτα ο Θεός», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Να σημειώσουμε πως οι τελευταίοι μήνες δεν πήγαν πολύ καλά για το ζευγάρι. Πριν μερικές ημέρες η Ελένη Χατζίδου έλειπε ξανά από το πλατό, καθώς η κόρη τους έπρεπε να νοσηλευτεί.

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την γνωριμία της με τον Ετεοκλή Παύλου

Την δική της εξομολόγηση για την αμηχανία που ένιωθε όταν γνώρισε τον Ετεοκλή Παύλου, έκανε, το πρωί της Πέμπτης 16/11, η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Breakfast@star.

«Εγώ πάντα δικαιολογούσα και δικαιολογώ τους ανθρώπους, που όταν βρίσκονται με ανθρώπους που έχουν ένα είδος αναπηρίας, για το τι θα πούνε. Το έχω νιώσει κι εγώ και δεν θα πω ψέματα. Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή σκεφτόμουν μην πω κάτι που θα τον ενοχλήσει, που θα τον πειράξει, μην μου ξεφύγει κάτι. Γενικά έχω ευγένεια ως άνθρωπος. Δεν λέω έτσι κι αλλιώς πράγματα που προσβάλλουν κάποιον άλλον, αλλά επειδή ήταν μία ιδιαίτερη περίπτωση όταν γνωριστήκαμε δεν ήξερα τι μπορώ να πω ή τι αστείο μπορεί να κάνω και να πάει το μυαλό του ότι ίσως εννοώ αυτό και εγώ δεν το εννοώ. Υπάρχει αυτό το άγχος» πρόσθεσε.

«Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που είπε η Ελένη. Οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να έχουμε κατανόηση με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μία αβολοσύνη με το όλο θέμα... Η ουσία είναι η διαχείριση» ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.