BreakfastStar: Αποχώρησε ξαφνικά η Ελένη Χατζίδου - Η κόρη τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
BreakfastStar: Αποχώρησε ξαφνικά η Ελένη Χατζίδου - Η κόρη τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η Ελένη Χατζίδου αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή BreakfastStar, με τον Ετεοκλή Παύλου να παίρνει πάνω του όλη την παρουσίαση για το υπόλοιπο μέρος, καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί η κορούλα τους εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Ετεοκλής Παύλου, ανέφερε πως κάποιος από τους δυο έπρεπε να φύγει για να βρεθεί κοντά της, ενώ ο ίδιος θα πάει αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.

Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου για την Χατζίδου και την κόρη τους

«Να πω κάτι. Χρειάστηκε να πάμε το παιδάκι μας στο νοσοκομείο, οπότε ο ένας εκ των δύο θα πάει προς το νοσοκομείο και μόλις τελειώσει η εκπομπή θα ακολουθήσω κι εγώ» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου στον αέρα του STAR (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Χατζίδου σχετικά με δεύτερη εγκυμοσύνη).

Η τρυφερή έκπληξη που τους έκανε η κορούλα τους λίγες ημέρες πριν

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος την Πέμπτη 15/2 στον αέρα, με τον παρουσιαστή να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του το δώρο της κόρης του, Μελίτας.

Με αφορμή λοιπόν τη 14/2 γιορτή των ερωτευμένων η μικρή Μελίτα έκανε μια τρυφερή κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα τον πατέρα της. Πιο αναλυτικά, η ίδια υπαγόρευε τις σκέψεις της στην Ελένη Χατζίδου, η οποία τα έγραψε σε μία κόκκινη κάρτα.

Με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου διάβασε όλα όσα του έγραψε η κόρη του στην κάρτα με τη φωνή του και το βλέμμα του να μαρτυρούν τη μεγάλη συγκίνησή του.

«Έχω μια καρδούλα εδώ, έχω συγκινηθεί. Το Μελιτάκι μου εγώ δεν το βλέπω τις καθημερινές, το βράδυ κοιμάται και μου έφτιαξε μία κάρτα σε σχήμα καρδούλας, και επειδή ξέρω ότι μας βλέπει, να την ευχαριστήσω. Λέει: ''Μπαμπά σ’ αγαπώ πολύ, όταν πάμε βόλτα χαίρομαι πολύ και θέλω να μεγαλώσω και να οδηγήσω όπως εσύ. Θέλω να προστατεύω τον μπαμπά και όταν θέλεις μπορώ να είμαι μαζί σου και όταν θέλεις θα σου δώσω μία μολυβοθήκη. Μπαμπά μου θέλω να μου λες τρομακτικές ιστορίες, σ΄αγαπώ και χρόνια πολλά για την ημέρα της αγάπης. Με αγάπη Μελίτα''. Είναι ό,τι πιο όμορφο, ό,τι πιο συγκινητικό, Μελιτάκι μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω...Ήθελα να την έχω εδώ για να το δει και να χαρεί και εκείνη», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.