Ελένη Χατζίδου: «Τι μας βρήκε πάλι...» - Νέα περιπέτεια για την κόρης της λίγο μετά τη νοσηλεία

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για τη μικρή Μελίτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου είχε χρειαστεί να αποχωρήσει εκτάκτως από το Breakfast at stat μετά από ενημέρωση, που είχε για την κόρη της. Πολύ γρήγορα λοιπόν μαμά και κόρη επισκέφτηκαν νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε η Μελίτα.

Οι επόμενες ημέρες ήταν δύσκολες για τη μικρή, καθώς ο οργανισμός της είχε επιβαρυνθεί, ωστόσο σύντομα βρέθηκε ξανά στο σπίτι με την μητέρα της και τον αγαπημένο της πατέρα, Ετεοκλή Παύλου να τη φροντίζουν.

Με νέα ανάρτηση στο instagram της Χατζίδου το βράδυ της Πέμπτης 29/2 γνωστοποιήθηκε η νέα περιπέτεια υγείας της κόρης της. Η μικρή λοιπόν εμφάνισε σπυράκια σε όλο της σώμα ως αντίδραση από την αντιβίωση με αποτέλεσμα να της χορηγηθεί αντιισταμινικό.

Νέα περιπέτεια για την κόρη της Ελένης Χατζίδου

Τα παιχνίδια μαμάς και κόρης μετά την περιπέτεια της υγείας της

Το πρωί της Πέμπτης 22/2 η Ελένη Χατζίδου μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως η κόρη της πλέον έχει γυρίσει στο σπίτι τους, αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει στο κανονικό της πρόγραμμα ακόμα, διότι πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία (δείτε εδώ).

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσίευσε ξανά στον λογαριασμό της, ένα βίντεο, από το σπίτι της, οπου μαζί με την μικρή Μελίνα, παίζουν παιχνίδια. Η Ελένη Χατζίδου φαινόταν αρκετά ανακουφισμένη αφού η περιπέτεια τους τελείωσε.