Ρουζ: Έτσι θα το εφαρμόσεις σωστά για να ανορθώσεις τα ζυγωματικά σου & να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη!

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Το ρουζ αποτελεί για αυτή τη σεζόν το πιο καυτό trend στο μακιγιάζ που μπορεί να αναδείξει μοναδικά τα δυνατά ή λεπτά χαρακτηριστικά σου χαρίζοντας φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπό σου.

Ωστόσο για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστεί να το εφαρμόσεις σωστά. Και αυτό γιατί με τη σωστή εφαρμογή του μπορεί να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου, κάνοντας τη να δείχνεις ακόμη και 10 χρόνια νεότερη. Παρακάτω θα δεις τα βήματα για να υιοθετήσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές. (δες και πώς θα βγάλεις τα φρύδια σου σαν επαγγελματίας & χωρίς να πονάς καθόλου)

Ρουζ: Έτσι θα το εφαρμόσεις σωστά για να ανορθώσεις τα ζυγωματικά σου & να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη!

  • Eπέλεξε την κατάλληλη απόχρωση ρουζ. Η πρώτη και βασική αρχή είναι η επιλογή του σωστού χρώματος ρουζ, που ταιριάζει απόλυτα στον τον τόνο της επιδερμίδας σου. Για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, οι ροζ και ροδακινί τόνοι είναι ιδανικοί, ενώ για τις σκουρότερες οι πορτοκαλί αποχρώσεις είναι η κατάλληλη επιλογή.

    γυναίκα εφαρμόζει ρουζ στο πρόσωπο
    Unsplash
  • Εφάρμοσε στα σωστά σημεία. Το ρουζ πρέπει να εφαρμόζεται στην περιοχή των ζυγωματικών σου. Ένα καλό κριτήριο είναι να χαμογελάς ελαφρά και να εφαρμόζεις το ρουζ ακριβώς πάνω στα μάγουλα.
  • Χρησιμοποίησε την κατάλληλη τεχνική. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται με ελαφριές κινήσεις με φορά προς τα έξω, προσπαθώντας να δημιουργήσεις φυσικό χρώμα και όχι έντονες γραμμές. Αρχικά μπορείς να εφαρμόσεις μια μικρή ποσότητα ρουζ και να προσθέσεις περισσότερη αν χρειαστεί στη συνέχεια για να το «χτίσεις».
  • Απόφυγε τις υπερβολές. Είναι σημαντικό να μην υπερβάλλεις με την ποσότητα του ρουζ. Ο στόχος σου είναι να δώσεις μια πινελιά φρεσκάδας στο πρόσωπό σου, χωρίς ωστόσο να φαίνεται υπερβολικό.
  • Δώσε ένα φυσικό φινίρισμα στο beauty look σου: Επέλεξε ένα ρουζ με φυσικό φινίρισμα. Έτσι το αποτέλεσμα θα δείχνει φρέσκο και λαμπερό, χωρίς να φαίνεται έντονο ή εξωτικό.

Με αυτά τα βήματα, θα εφαρμόσεις το ρουζ σου σωστά αναδεικνύοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου με τον πιο φυσικό τρόπο. Επιπλέον, ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες τα ζυγωματικά σου θα φαίνονται ανορθωμένα και το πρόσωπό σου θα δείχνει έως και 10 χρόνια νεότερο!