Τραγωδία στην Καρδίτσα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και άφησε νεκρό έναν 32χρονο ποδηλάτη!

Θανατηφόρο τροχαίο!

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και άφησε νεκρό έναν 32χρονο ποδηλάτη!

Μια τραγωδία συνέβη σήμερα στην Καρδίτσα όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και άφησε νεκρό έναν 32χρονο ποδηλάτη!

Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 32χρονο αλλοδαπό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί της Κυριακής, στο 7ο χιλιόμετρο Καρδίτσας – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Ο 32χρονος κινούταν με το ποδήλατό του, όταν διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε νεκρό στο νοσοκομείο Καρδίτσας τον 32χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία, που έμενε στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Τραγωδία στην Καρδίτσα: 45χρονη έχασε την ζωή της τρώγοντας σουβλάκι!

Από την αστυνομία γίνονται εκτεταμένες έρευνες στο να εντοπιστεί το διερχόμενο όχημα που παρέσυρε τον άτυχο ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε στο σημείο.

Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργεί το τμήμα τροχαίας Καρδίτσας.

Πηγή: protothema.gr

Τρόμος στην Καρδίτσα! Άνδρας άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δυο παιδιά!

Τρόμος επικράτησε στην Καρδίτσα που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δυο παιδιά.

Ένα "παιχνίδι" που ξεκίνησε παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

Ένας 43χρονος πυροβολούσε άσκοπα μέσα στον οικισμό των Ρομά στην περιοχή Μαύρικα του Δήμου Καρδίτσας και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματίσει δυο παιδιά.

Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, ωστόσο αποχώρησαν αφού ευτυχώς είχαν τραυματιστεί ελαφρά.

Αστυνομικές δυνάμεις «χτένισαν» την περιοχή για να εντοπίσουν τον 43χρονο, ο οποίος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη και οι αναζητήσεις συνεχίζονται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, άσκοπους πυροβολισμούς και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Τραγωδία στην Χαλκιδική! Νεαρή οδηγός βρέθηκε νεκρή μέσα σε...

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκιδική όταν μια νεαρή οδηγός βρέθηκε νεκρή μέσα σε...

Στιγμές αγωνίας πέρασε οικογένεια νεαρής κοπέλας στη Χαλκιδική. Η οδηγός ανασύρθηκε σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική, το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε κι έτσι οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα πήγαινε συχνά στην περιοχή Φούρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της.

Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Πηγή: protothema.gr