Δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Εδώ και ένα μήνα ο Δημήτρης Κρεμαστινός βρίσκεται στην εντατική και δίνει μία αδιάκοπη μάχη για τη ζωή του, παλεύοντας με τον πανίσχυρο κορωνοϊό, με την κατάσταση της υγείας του να αλλάζει καθημερινά ενώ βρίσκεται στον Ευαγγελισμό.

Στιγμές αγωνίας υπάρχουν στο περιβάλλον του Δημήτρη Κρεμαστινού, με τον άλλοτε Βουλευτή και Υπουργό του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται για 30ή μέρα στην εντατική, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Expand player

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε από το βήμα της Βουλής την συμπαράσταση του στον πρώην βουλευτή που όπως είπε δίνει τη μάχη με μεγάλη δύναμη.

Ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό στις 26 του προηγούμενου μήνα, ενώ την ίδια στιγμή, η μακάβρια λίστα στην Ελλάδα μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, παρά μόνο υπέρταση.

Ο πρώην υπουργός πήγε αρχικά στο Ναυτικό Νοσοκομείο (ΝΙΜΤΣ), έπεσε ο κορεσμός (οξυγόνο) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Πηγή: athensmagazine.gr

Μεγάλη αγωνία και για την υγεία της οικογένειας του 35χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη αγωνία έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του άτυχου 35χρονου που πέθανε μετά από μάχη με τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη, μιας και έγινε γνωστό πως τόσο η μητέρα του όσο και η σύζυγός του, είναι θετικές στον επικίνδυνο ιό μετά από τεστ που έκαναν στο ΑΧΕΠΑ.

Οι δύο γυναίκες εξετάστηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο αποτελεί το κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη και αποδείχθηκαν ότι είναι θετικές. Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η μητέρα και η σύζυγος του 35χρονου θα βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος άνδρας από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν είχε υποκείμενο νόσημα, πήγε στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» στην εφημερία στις 15/4, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό, διασωληνώθηκε δύο ημέρες μετά και τελικά κατέληξε στις 21 Απριλίου, ενώ την ίδια στιγμή οι νεκροί στην Ελλάδα αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Προσοχή - Αυτές οι "θεραπείες" κάνουν κακό

Συγκλονίζει 52χρονος που νίκησε τον κορωνοϊό: "Πήγα στην άλλη ζωή και επέστρεψα"