«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού

Έγινε σε στενό κύκλο

Σήμερα το μεσημέρι έλαβε χώρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, η κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού, με λίγους συγγενείς να μαζεύονται στην εκκλησία στην Ρόδο με σκοπό να πουν το τελευταίο αντίο στον πολιτικό, με τις εικόνες να «ραγίζουν» καρδιές.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας, πολιτικός και πρώην υπουργός έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από μεγάλη μάχη στα 78 του έτη.

Expand player

Ο θάνατος του ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και τον ιατρικό και πολιτικό κόσμο.

Η κηδεία του τελείται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με την παρουσία μόνο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Η οικογένεια του Δημήτρη Κρεμαστινού παρακάλεσε όσους προσέλθουν να τηρήσουν τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτική Προστασία. Δείτε εδώ και το συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον χαμό του Δημήτρη Κρεμαστινού.

Πριν την κηδεία, η σορός του Δημήτρη Κρεμαστινού τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στην Ρόδο.

«Αθάνατος» φώναξε σύμφωνα με την rodiaki.gr ο κόσμος που περίμενε έξω από τον Ευαγγελισμό, μόλις έφθασε η σορός του Δημήτρη Κρεμαστινού ξεσπώντας σε χειροκρότημα.

Δείτε εικόνες που ραγίζουν καρδιές από την κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού

Πηγή: tanea.gr

Χθες ωστόσο η σύζυγος του Δημήτρη Κρεμαστινού σχολίασε πως δεν πέθανε από κορωνοϊό

"Βόμβα" ήρθε αναφορικά με την Δημήτρη Κρεμαστινό, από τον Ανδρέα Λοβέρδο. Τι είπε ο γνωστός πολιτικός για τον πρώην υπουργό, που πέθανε από κορωνοϊό. Γιατί ο ίδιος ανέφερε ότι δεν "έφυγε" από αυτό και τι του είπε η σύζυγός του;

Στην τηλεόραση του Open μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος που αναφέρθηκε στον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος "έφυγε' από την ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο ίδιος είχε διατελέσει στο παρελθόν υπουργός Υγείας, ενώ πέθανε εξαιτίας του ιού.

Ωστόσο τώρα ο Λοβέρδος "έσκασε" μια βόμβα αφού είπε, μιλώντας στον κανάλι ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, δεν "είχε νικήσει" τον κορωνοϊό και πέθανε από το γεγονός ότι αναγκάστηκε να παραμείνει τόσες ημέρες στην εντατική. Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Κρεμαστινός - Η σχέση του με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Το σπαρακτικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Δημήτρη Κρεμαστινό - «Είχα την τύχη να...»