Το σπαρακτικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Δημήτρη Κρεμαστινό - «Είχα την τύχη να...»

Είπε το δικό του «αντίο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σπαρακτικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Δημήτρη Κρεμαστινό - «Είχα την τύχη να...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα για το θάνατο του βουλευτή, Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, με τον ίδιο να σχολιάζει πως είχε κάποτε την τύχη να τον γνωρίσει και να μιλήσει μαζί του.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη, το κοινοβούλιο και τη δημοκρατική παράταξη.

Αυτό είναι το σπαρακτικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Δημήτρη Κρεμαστινό

«Είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να διακρίνω το βάθος των γνώσεών του για την επιστήμη και τα ακαδημαϊκά ζητήματα, αλλά και την ειλικρινή του έγνοια για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στον τόπο μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στους δικούς του ανθρώπους», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ αυτό που πραγματικά «ράγισε» καρδιές για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού, ήταν το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά. Δείτε το εδώ.

Αποχαιρετούμε σήμερα τον Δημήτρη Κρεμαστινό, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη, το κοινοβούλιο και τη...

Posted by Alexis Tsipras on Friday, May 8, 2020

Πηγή: iefimerida.gr

Ανακοίνωση για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού πέρα από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία σημειώνεται ότι ο «εξαίρετος αυτός επιστήμονας και πολιτικός αφήνει ως παρακαταθήκη ένα σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία». «Ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού μας γεμίζει με θλίψη.

Η διαδρομή του Δ. Κρεμαστινού στην πολιτική αλλά και στην επιστήμη χαρακτηρίστηκε από αξιοπρέπεια και προσήλωση στα καθήκοντά του. Καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Δ. Κρεμαστινός αγωνίστηκε κατά τη θητεία ως υπουργός Υγείας για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η αξία του οποίου φάνηκε και πάλι στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας και πολιτικός αφήνει ως παρακαταθήκη ένα σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: iefimerida.gr