Θρήνος στην κηδεία του DJ που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ξέσπασε η αδερφή του - «Μου τον φέρανε νεκρό, καμένο»

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23/7), η κηδεία του αδικοχαμένου DJ, Αντώνη Καραγκούνη, που έφυγε από τη ζωή από ηλεκτροπληξία σε ηλικία μόλις 48 ετών. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Τόσο η σύζυγός του όσο και η αδερφή του, ήταν συντετριμμένες και απαίτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του άνδρα.

Expand player

Το ξέσπασμα των συγγενών του DJ

«30 χρόνια ήταν στα βράδια, ποτέ δεν κινδύνευσε. Δέκα λεπτά πήγε και τον κάψανε και έκαψαν και εμάς. 25 χρόνια είμαι μαζί του. Το παίδι μου, μού λέει πως θέλει να τον ακούσει», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Η αδερφή του από τη μεριά της, ξέσπασε λέγοντας: «Πήγε να βοηθήσει, δεν πήγε για να δουλέψει… Και μου τον φέρανε νεκρό, καμένο. Όχι δικαίωση, να τιμωρηθούν όλοι», δήλωσε, καταγγέλλοντας πως «οι εγκαταστάσεις όλες ήταν σάπιες εκεί πέρα».

Η αστυνομία προσπαθεί μέσω έρευνας να μάθει τι συνέβη στο κλαμπ όπου έχασε τη ζωή του ο DJ, ενώ υπό έρευνα είναι και οι κονσόλες που χρησιμοποιήθηκαν.

Ποιος ήταν ο Dj Antonio

Ο Αντώνης Καραγκούνης ήταν ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης καθώς η καριέρα του μετρούσε 30 χρόνια.

Ο ίδιος ξεκίνησε ως resident στο Decadence club της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τη δική του σχολή για Djs, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dnacefloor.

Ταυτόχρονα μιας και η αγάπη του ήταν τεράστια για αυτό που έκανε, μάθαινε και σε νέα παιδιά να παίζουν μουσική. Μάλιστα,Είχε παίξει μουσική στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας, ενώ αρκετοί γνωστοί Djs της Θεσσαλονίκης υπήρξαν μαθητές του.

Τραγική ειρωνεία είναι πως την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουλίου, ήταν προγραμματισμένο να παίξει μουσική σε γνωστό Beach Bar στο Ελαιοχώρι Καβάλας, καθώς το πάρτι είχε αναβληθεί λόγω των έκτακτων μέτρων, όμως δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος! Πέθανε η ηθοποιός Μάγια Λυμπεροπούλου

Θλίψη - Έφυγε από την ζωή ο Σοφοκλής Χρήστου