Τεράστια θλίψη στην Θεσσαλονίκη- Πέθανε ο Dj Αντώνης Καραγκούνης

Έφυγε σε ηλικία 48 ετών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τεράστια θλίψη στην Θεσσαλονίκη- Πέθανε ο Dj Αντώνης Καραγκούνης

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου σοκ προκάλεσε κι ο θάνατος του γνωστού Dj Αντώνη Καραγκούνη, ο οποίος ύστερα από το τραγικό δυστύχημα έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο ίδιος είχε πάει στο μπαρ που εργαζόταν, επί της οδού Καρατάσου στο κέντρο της πόλης. Στην προσπάθεια να συνδέσει ένα καλώδιο έπαθε ηλεκτροπληξία, κι έχασε τις αισθήσεις του.

Dj Antonio

Στο σημείο έσπευσε εγκαίρως και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου Dj.

Μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα προσήχθησαν στο ΑΤ του Λευκού Πύργου για να δώσουν καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

Ποιος ήταν ο Dj Antonio

Ο Αντώνης Καραγκούνης ήταν ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης καθώς η καριέρα του μετρούσε 30 χρόνια.

Ο ίδιος ξεκίνησε ως resident στο Decadence club της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τη δική του σχολή για Djs, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dnacefloor.

Ταυτόχρονα μιας και η αγάπη του ήταν τεράστια για αυτό που έκανε, μάθαινε και σε νέα παιδιά να παίζουν μουσική. Μάλιστα,Είχε παίξει μουσική στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας, ενώ αρκετοί γνωστοί Djs της Θεσσαλονίκης υπήρξαν μαθητές του.

Τραγική ειρωνεία είναι πως την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουλίου, ήταν προγραμματισμένο να παίξει μουσική σε γνωστό Beach Bar στο Ελαιοχώρι Καβάλας, καθώς το πάρτι είχε αναβληθεί λόγω των έκτακτων μέτρων, όμως δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.