Εξαφάνιση 19χρονης: Είναι ζωντανή η Άρτεμις - Η επιστολή που αποκαλύπτει το που βρίσκεται

Την κρατάνε δύο άντρες παρά την θέλησή της

Μετά από αρκετούς μήνες από την εξαφάνισή της, η οικογένεια της 19χρονης Άρτεμις που εξαφανίστηκε από το Κορωπί βίωσε νέα αναστάτωση, εξαιτίας μιας ανώνυμης επιστολής ,στην οποία αναφέρεται ότι η κοπέλα είναι ζωντανή.

Η επιστολή ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου. Αποδέκτης ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει ο elefterostypos.gr

Expand player

Ζωντανή η 19χρονη Άρτεμις από το Κορωπί

Η δακτυλογραφημένη επιστολή, που προκάλεσε το ενδιαφέρον και της ΕΛΑΣ, ανέφερε τα εξής:

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…»

Μάλιστα, ο άγνωστος αποστολέας υποδεικνύει συγκεκριμένες συντεταγμένες σε χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η 19χρονη. Η επιστολή αναφέρει πως η Άρτεμις κρατείται παρά τη θέλησή της από άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν δύο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σωρούς των θυμάτων τους.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ακολουθώντας τις συντεταγμένες που υπέδειξε ο άγνωστος συντάκτης της επιστολής, βρέθηκε στην περιοχή όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε τη δική του έρευνα.

Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στην εκπομπή, με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου υποτίθεται πως βρίσκεται η Άρτεμις να περιγράφει την εξονυχιστική έρευνα της Ασφάλειας στην οικία του.

Πώς είναι οι γονείς της 19χρονης 2 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

Η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί συγκλόνισε το πανελλήνιο το πρώτο διάστημα κατά την αναζήτηση της νεαρής κοπέλας, καθώς οι μαρτυρίες ανέφεραν πως την έβλεπαν συνεχώς σε διαφορετικά μέρη και όσα ακουγόντουσαν ήταν πολύ τρομακτικά, χωρίς όμως, να προκύπτει ο εντοπισμός της ή κάποιο στοιχείο για την κατάστασή της.

Η εξαφάνιση ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, καθώς νέα στοιχεία εμφανίστηκαν ύστερα από αναζητήσεις και συζητήσεις των δικηγόρων και της αστυνομίας με το φιλικό περιβάλλον της 19χρονης και ο Αναστάσιος Ντούγκας, που εκπροσωπεί την οικογένειά της, μίλησε... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξαφάνιση 19χρονης: Ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων 20 μήνες μετά

Εξαφάνιση 19χρονης Κορωπί: «Σίγουρα οι φίλοι γνωρίζουν» - Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκαλύπτει