Εξαφάνιση 19χρονης: Ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων 20 μήνες μετά

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαφάνιση 19χρονης: Ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων 20 μήνες μετά

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί καθώς τα ίχνη της χάθηκαν από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου του 2020.

Όπως είναι λογικό, η οικογένειά της ζει την απόλυτη θλίψη αφού με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μάθουν τι συνέβη. Να τονίσουμε, πως η Άρτεμις έφυγε από το σπίτι της με αφορμή να αφήσει ένα βιογραφικό σε γνωστό κατάστημα με αποτέλεσμα από τότε να μην δώσει ούτε ένα σημείο ζωής καθώς ακόμη και στον προορισμό της δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ.

Συγκεκριμένα, 20 μήνες μετά ο νέος κύκλος καταθέσεων ανοίγει ξανά προκειμένου να διαλευκανθεί η εξαφάνιση της καθώς ο δικηγόρος της οικογένειας δεν δίστασε να αφήσει αιχμές ζωντανά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οι τελευταίες πληροφορίες για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις

«Οι μαρτυρίες μας δείχνουν ότι είναι ζωντανή»

Ο αδερφός της 19χρονης Αρτέμιδος που αγνοείται εδώ και μήνες, μίλησε χθες στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του για την οικοκογένειά του, ξεκαθαρίζοντας πως οι μέχρι τώρα μαρτυρίες που έχουν λάβει, δείχνουν πως είναι ζωντανή.

Ο Άρης Βασίλη ανέλυσε τι ακριβώς συνέβη τη μέρα που έμαθαν πως αγνοείται η αδερφή του. Θυμίζουμε πως η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου.

19χρονη Άρτεμις

Ο νεαρός με τρεμάμενη φωνή και δάκρια στα μάτια εξήγησε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι ζωντανή η αδερφή του ενώ την ίδια στιγμή έκανε έκκληση στους άνδρες που την κρατούν να την αφήσουν ελεύθερη.

Όπως είπε, όλοι στην οικογένεια έχουν μεγάλη αδυναμία στη νεαρή κοπέλα.