Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις : Το Φως στο Τούνελ αποκαλύπτει - "Οι έρευνες της αστυνομίας..."

Τι θα δούμε την Παρασκευή;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις : Το Φως στο Τούνελ αποκαλύπτει -

Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία συγγενών και φίλων της 19χρονης Άρτεμις, η οποία παραμένει άφαντη εδώ και 5 ημέρες ύστερα από επίσκεψη της στο Κορωπί. Το Φως Στο Τούνελ κάνει την δίκη του έρευνα στην υπόθεση.

Μάλιστα με ανακοίνωσή της η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το site της τόνισε:

"Μέρες αγωνίας και φόβου ζουν οι συγγενείς της 19χρονης Άρτεμις, που εξαφανίστηκε από το Κορωπί. Μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημάδι ζωής και οι έρευνες αστυνομίας και εθελοντών, παραμένουν άκαρπες.

Το «Τούνελ» με ζωντανές συνδέσεις ακολουθεί τα ίχνη της, σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στην υπόθεση. Αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες 17χρονη.

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή στις 23:50 στον Alpha."

Εξαφανίστηκε 14χρονη από τη Γλυφάδα

Συναγερμός σήμανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ύστερα από την εξαφάνιση της 14χρονης Ιζαμπέλας- Έλενας Σ. από τη Γλυφάδα. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Η Ιζαμπέλα – Έλενα Σ. έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρο αντιανεμικό μπουφάν και μωβ παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφάνιση 14χρονης

Βρέθηκε η 15χρονη από τη Θεσσαλονίκη που είχε εξαφανιστεί

Ένα αίσιο τέλος σημειώθηκε στην υπόθεση της εξαφάνισης της 15χρονης Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου που είχε πριν από λίγες μέρες εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα, α ίχνη της Κωνσταντίνας είχαν χαθεί την Παρασκευή. Ευτυχές τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την Παρασκευή.