Γιατί η γιαγιά ξέρει: Το λάθος που κάνουμε στα μακαρόνια και μπορεί να βγουν άνοστα

Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά

H μάχη για τα τέλεια μακαρόνια δεν σταματά ποτέ, καθώς πάντα υπάρχουν πράγματα που ξεφεύγουν. Οι περισσότεροι γνωρίζουν πια τα μικρά μυστικά του σωστού μαγειρέματός τους, όπως το πολύ καλό αλάτισμα (να έχει το νερό τη γεύση της θάλασσας), η πολύ μεγάλη κατσαρόλα και το περιοδικό ανακάτεμα για να μην κολλούν τα μακαρόνια μεταξύ τους ή στα τοιχώματα.

Επειδή όμως ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, το συχνό λάθος που γίνεται πολλές φορές έχει να κάνει με τον... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μείον 2 κιλά την εβδομάδα τρώγοντας... μακαρόνια - Η δίαιτα των ζυμαρικών που κάνει θραύση

Μην ξανά ρίξετε κρύο νερό στα μακαρόνια όσο τα σουρώνετε - Μπορεί να...