Survivor trailer 21/5: «Μια κατίνα!» - Τα πλάνα του Ντάνιελ Νούρκα που "μαρτυρούν" την αλήθεια

«Είναι λίγο περίεργο»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 21/5: «Μια κατίνα!» - Τα πλάνα του Ντάνιελ Νούρκα που

Μοιρασμένες μέχρι στιγμής οι ασυλίες της 20ης εβδομάδας του Survivor. Την Κυριακή έχασαν οι Μπλε και την Δευτέρα έχασαν οι Κόκκινοι. Σήμερα, ποιος; Στο επίκεντρο των συζητήσεων για ακόμα μια φορά το όνομα της Δώρας Νικολή που με την απόφασή της να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της στο παιχνίδι, στην μονομαχία της προηγούμενης εβδομάδας, ξεκίνησε μια σχέση... μίσους με τον Χριστόφορο Ταξίδη και την κόκκινη ομάδα.

Η απόφαση της πρώην ομάδας της να μην την πάρει μαζί τελικά στο έπαθλο με το καταμαράν σήμανε καμπάνες τέλους για τις σχέσεις τους. Και κάπως έτσι βγήκαν τα φτυάρια. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τους Κόκκινους στο πηγαδάκι τους να "θάβουν" τους μπλε και να μάχονται σκληρά στον στίβο μάχης για την 3η ασυλία της εβδομάδας ενώ αντίστοιχα οι μπλε θα θάβουν τους Κόκκινους που παρά τον τραυματισμό του Ταξίδη, τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στην χθεσινή τους ήττα.

Δείτε επίσης: Survivor έκτακτο: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς - Παρενέβη η Κατερίνα Δαλάκα

Στο αγώνισμα, επίσης, θα δούμε έναν Ντάνιελ Νούρκα που δεν έχουμε ξαναδεί. Πολλή ένταση, πολλά νεύρα, προδίδει μήπως πως θα κερδίσουν οι Κόκκινοι ή ότι έχει πεισμώσει πολύ αυτός με την ομάδα του και δεν θα το βάλουν κάτω μέχρι να φύγουν νικητές από εκεί; Ποιος θα είναι άραγε ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα;

Δείτε επίσης: Ντάνιελ Νούρκα: Να γιατί όλοι μιλούν για εκείνον - Το παρελθόν του Survivor παίκτη που λίγοι γνωρίζουν

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για τους Μπλε - Αποχωρεί εκτάκτως παίκτης με χαρτί γιατρού