Ντάνιελ Νούρκα: Να γιατί όλοι μιλούν για εκείνον - Το παρελθόν του Survivor παίκτη που λίγοι γνωρίζουν

Τελικά ποιος είναι;

Ντάνιελ Νούρκα: Να γιατί όλοι μιλούν για εκείνον - Το παρελθόν του Survivor παίκτη που λίγοι γνωρίζουν

Χωρίς ύφος, τουπέ και περιττά λόγια, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, Ντάνιελ Νούρκα, εισέβαλε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor και το κοινό τον αποθεώνει ακόμα και τις στιγμές που επιλέγει τη σιωπή!

Από το πρώτο δευτερόλεπτο προβολής του δημοφιλούς ριάλιτι, οι παίκτες άρχισαν να... «μάχονται» μεταξύ τους και όχι απαραίτητα στις παραλίες. Οι αντιπάθειες, οι δολοπλοκίες και οι στρατηγικές είχαν τον πρώτο λόγο μεταξύ μαχητών και διασήμων και δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι τηλεθεατές που το συζήτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως οι ώρες τους μπροστά στην οθόνη θα είναι στο εξής μετρημένες.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Λίγες μέρες όμως αργότερα, στο «Survivor» έκαναν είσοδο τέσσερις παίκτες και ένας από αυτούς έφερε την αλλαγή που χρειαζόταν το κανάλι, οι τηλεθεατές και ο Ατζούν Ιλίτζαλι ο ίδιος, ο οποίος μετά τον Ντάνο δεν βρήκε άλλον παίκτη που θα μπορούσε να συνδεθεί θετικά με τη φιλοσοφία του πρότζεκτ δίνοντάς του νέα πνοή. Ο Ντάνιελ Νούρκα, ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε από τη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», στον ρόλο του Αλφρεντ, με το ήθος και την αξιοπρέπειά του, από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην άμμο του Αγίου Δομίνικου κατέστησε σαφές πως θέλει να αγωνιστεί για το καλό της ομάδας του. Και αυτό ήταν προς τιμήν του. Και αυτό συνεχίζει να κάνει από εκείνη τη στιγμή.

Ο Ντάνιελ μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι τρίτος σε βαθμολογία στη γενική κατάταξη, με επτά νίκες στους δέκα αγώνες που έχει συμμετάσχει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι αν συνεχίσει έτσι θα κατακτήσει με δόξα και τιμή τη θέση της Ασημίνας που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην πρώτη θέση αφού έχει καταγράψει τις περισσότερες νίκες.

Ο δρόμος προς τον Ντάνιελ... Σαν

«Κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης» δήλωσε στον Γιώργο Λιανό πως είναι κατά την άφιξή του στο παιχνίδι. Οπως όμως τονίζει το κοινό, ξέχασε να πει πως τον χαρακτηρίζει και η ευγένεια. Οσες μέρες βρίσκεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, δεν έχει φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση, δεν χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους συμπαίκτες του ούτε εκείνους της αντίπαλης ομάδας, εξυπηρετεί και βοηθάει άπαντες και στον νου του έχει μόνο το γενικό καλό του ριάλιτι επιβίωσης.

Ακούς, Ατζούν; Πώς είναι λοιπόν δυνατόν οι χρήστες του Twitter να μην παρομοιάζουν τον 27χρονο παίκτη με τον Ντάνιελ από το «Καράτε Κιντ» κι εμείς να μην έχουμε κολλήσει με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ;

Ποιος είναι ο Ντάνιελ;

Ήρθε από την Αλβανία στα 5 του χρόνια με τους γονείς του και τη μικρότερη αδελφή του. Αρχικά έμειναν στο Κιάτο, αλλά δεν άργησε η στιγμή που μετακόμισαν στην Αθήνα. Εκεί σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών.

Δείτε επίσης: Ντανιέλ Νούρκα: «Γεννήθηκα στην Αλβανία! Όταν ήμουν 5 χρονών...» - Η εξομολόγηση για την καταγωγή του

Από παιδί έπαιζε ποδόσφαιρο και πάντα είχε στο μυαλό του ότι με αυτό θα καταπιαστεί, όμως στο λύκειο άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Κάπως έτσι μπήκε μέσα του το μικρόβιο και άρχισε να το κυνηγάει. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, ποτέ όμως σε μόνιμη βάση. Εκτός από τους «Συμπέθερους», έπαιξε και στον περσινό κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor trailer 20/2: «Πέφτει μια βόμβα στο συμβούλιο!» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού φέρνει τα πάνω κάτω

Survivor: Το παρελθόν που στιγμάτισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η σύντροφος του Χρήστου Δάντη

Survivor spoiler: Γυρίζει πίσω άρον άρον και ίσως είναι οριστικό - Ο παίκτης που θα μπει στην θέση του

Άγγελος Γεωργουδάκης: «Είχε παραλύσει το χέρι μου, ο εγκέφαλός μου, ήμουν κατάκοιτος» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Survivor: Είναι Άγιο Δομίνικο 5 εβδομάδες - Πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Ασημίνα Χατζηανδρέου

ΣΚΑΙ: Μακάρι να είναι ψέματα - Άσχημα νέα για το Survivor

Survivor - Κόλαφος ο Τζέιμς Καφετζής στην πρώτη του ανάρτηση από Άγιο Δομίνικο, «Βρήκα ήδη τον λόκαλ μου...» - Το σχόλιο της Χρυσαειδή

Survivor spoiler: Σε αυτή την ομάδα μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Survivor spoiler: Όχι κι άσχημα! Αυτά τα χρήματα πήρε ο Rob James Seymour από το παιχνίδι

Survivor: Η «βασίλισσα των στόχων» επιστρέφει – Οι πρώτες της δηλώσεις