Χρειάζεστε ένα φρούτο και... - Το απόλυτο μυστικό για να βγει ζουμερό και μαλακό το κρέας

Θα γίνει πεντανόστιμο με αυτό το κόλπο

Πηγή: pixabay / RitaE

Ο βασικότερος λόγος που συχνά δεν πετυχαίνουν τα φαγητά με κρέας, είναι επειδή σκληραίνει στο μαγείρεμα και έτσι χάνει όλη τη νοστιμιά του. Φυσικά, υπάρχουν κομμάτια κρέατος που από την φύση τους είναι πιο σκληρά και άλλα, συνήθως αυτά που έχουν περισσότερο λίπος, τα οποία μαλακώνουν πιο εύκολα με το μαγείρεμα.

Υπάρχουν, όμως, μυστικά για να μαλακώνει κάθε φορά το μοσχαράκι ή το χοιρινό σας και να σας ικανοποιεί τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση. Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το μαγείρεμα, για να γίνει μαλακό το κρέας, ανάλογα με τον χρόνο σας και τον τρόπο που σκοπεύετε να το μαγειρέψετε.

Αρχικά... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίξε λίγη μαγειρική σόδα στην κόκκινη σάλτσα πριν την βάλεις στα μακαρόνια - Θα δεις τεράστια διαφορά

Είναι μέγα λάθος αλλά το κάνουμε όλοι - Ο λόγος που δεν πρέπει να γυρνάμε την μπριζόλα