"Εικόνες": Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι στο Ιράν

Μην χάσετε το δεύτερο μέρος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη αλλά συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… Από το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Ζιμπάμπουε και το Κέιπ Τάουν τώρα πάμε στο Ιράν!

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στο Ιράν! Δείτε το δεύτερο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού σήμερα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 17:55, στο OPEN.

Expand player

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Ιράν. Αυτή την εβδομάδα μας παρουσιάζουν τη Σιράζ, την πόλη των ποιητών και των ρόδων!

Επισκέπτονται το κάστρο, ένα καλοδιατηρημένο φρούριο στο κέντρο της Σιράζ, το τζαμί – μαυσωλείο του Σαγιέντ Μιρ Αχμάντ, το μαυσωλείο του Σααντί και το «κόσμημα» του Ιράν, το Ροζ Τζαμί.

Μας ξεναγούν στο παζάρι της Σιράζ, ένα από τα εντυπωσιακότερα στο Ιράν, όπου μας παρουσιάζουν μοναδικά αντικείμενα τέχνης τα οποία έχουν κατασκευαστεί από κόκκαλα καμήλας.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται, επίσης, την Περσέπολη, ακολουθώντας τα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και τη Νεκρόπολη στη Σιράζ, όπου παρατηρούν τους κρυφούς τάφους των βασιλιάδων.

Δείτε το trailer εδώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Τάσος Δούσης σε παιδική ηλικία - Δείτε τον για πρώτη φορά

Μαγγίρα σε Τάσο Δούση: "Είσαι πολύ τζόβενος" - Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε