Ο Τάσος Δούσης σε παιδική ηλικία - Δείτε τον για πρώτη φορά

Σπάνια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Τάσος Δούσης σε παιδική ηλικία - Δείτε τον για πρώτη φορά

Ο Τάσος Δούσης αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής δημοσιογραφίας. Είναι παρουσιαστής, εκδότης και επιχειρηματίας. Παρουσιάζει την δική του ταξιωτική εκπομπή μέσα από την συχνότητα του OPEN, Εικόνες.

Τον Σεπτέμβριο του 2004 ίδρυσε την εταιρεία Dousis Com EE με την επωνυμία «ΔΟΥΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» και με το διακριτικό τίτλο «STORY E.E.». Τον Απρίλιο του 2005 ο Τάσος Δούσης εκδίδει το ταξιδιωτικό περιοδικό ICONS Traveller’s, το πρώτο μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό σε μεγάλο σχήμα της χώρας. Ανάμεσα στα site και τα περιοδικά που διατηρεί είναι το travel style, athensmagazine και Youweekly.gr.

Ο Τάσος Δούσης πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό που του άλλαξε τη ζωή όταν σαν πολεμικός ανταποκριτής βρέθηκε μια ανάσα από το θάνατο. Έζησε όπως είπε μια εικονική εκτέλεση από Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

«Από το πολεμικό ρεπορτάζ ξεκίνησαν όλα. Έχω βρεθεί Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, Αλβανία, Ιράκ για το ΣΚΑΙ, STAR και ALPHA. Εγώ ξεκίνησα από απλός ανταποκριτής, ελεύθερου ρεπορτάζ, του δρόμου του πεζοδρομίου κλπ, έγινα με την πάροδο των ετών πολεμικός ανταποκριτής και πέρασα συγκλονιστικά χρόνια στην ζωή μου.

Για να καταλάβεις έχω μείνει 6 μήνες στο Πακιστάν, την περίοδο του 2000 κι έχω ζήσει την πιο δύσκολη εμπειρία της ζωής μου τότε, όταν περάσαμε στο Αφγανιστάν. Ήταν η πιο σκληρή εμπειρία της ζωής μου. Εκεί συνέβη κάτι συγκλονιστικό, πραγματικά μοναδικό που μου άλλαξε όλη την ζωή και τότε σταμάτησα πλέον να είμαι πολεμικός ανταποκριτής, σταμάτησα την ελεύθερη δημοσιογραφία και το γύρισα στις ταξιδιωτικές εκπομπές», είχε αναφέρει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 (διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του).

Πως ήταν ο Τάσος Δούσης μικρός

Εμείς λοιπόν δημοσιεύσαμε στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο Instagram μια φωτογραφία του Τάσου Δούση από μικρή ηλικία, την οποία δύσκολα θα την βρίσκατε αλλού. Στα Stories μας άλλωστε είναι γνωστό πως μπορείτε να βρείτε πολλά απίθανα polls, quiz και posts!

Insta Poll ποιο είναι το αγοράκι της φωτογραφίας