Η πιο gypsy φούστα στα Stradivarius - Λες και βγήκες από το Coachella

Ιδανική Ανοιξιάτικη επιλογή

Την πιο gypsy φούστα θα την βρεις στα Stradivarius και θα είσαι λες και βγήκες από το φεστιβάλ Coachella. Θα κάνεις ένα boho και ωραίο στυλ που σίγουρα είναι ιδανικό για ολόκληρη την Άνοιξη.

Οι τσιγάννικες maxi φούστες έχουν επιστρέψει για τα καλά εδώ και χρόνια πίσω στις ζωές μας. Οι φούστες που φορούσαμε όταν ήμασταν παιδάκια και παίζαμε από εδώ και από εκεί.

Expand player

Το καλοκαίρι και η Άνοιξη απαιτούν ένα πιο boho και ανάλαφρο στυλ, με ρούχα πιο αέρινα και πιο ελαφριά που σου δίνουν μια πιο gypsy αίσθηση στο στυλ. Και η αλήθεια είναι πως είναι μια επιλογή που πολύ αγαπάμε.

Εμείς βρήκαμε αυτή τη φούστα από τα Stradivarius και είναι τόσο αέρινη και όμορφη που πραγματικά μας έκλεψε τις εντυπώσεις και την θέλουμε στη συλλογή μας.

Long printed skirt

19,99 €

Θα την βρεις εδώ

Είναι σε ροδακινί χρώμα και πραγματικά αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την Άνοιξη και το καλοκαίρι και σίγουρα θέλεις να την αγοράσεις και εσύ και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Μπορείς να την συνδυάσεις με μια λεπτή ζακέτα ή και με ένα πολύ όμορφο πλεχτό μπλουζάκι ή ακόμα και ένα crop top και θα είσαι έτοιμη για το Coachella.

Τι είναι το Coachella

Κάθε χρόνο γίνεται ένα τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο, το Coachella, στην Καλιφόρνια σε μια πολύχρωμη γιορτή που φιλοξενεί εκτός από κορυφαία ονόματα της μουσικής σκηνής και πλούσιες στιγμές μόδας…

Διάσημες, μη διάσημες, μοντέλα, it girls και λάτρεις της μόδας συγκεντρώνονται στην Καλιφόρνια με τα πιο δημιουργικά σύνολα! Φυσικά εμείς όπως κάθε χρόνο αναμέναμε να δούμε τις εμφανίσεις που επέλεξαν για να εμφανιστούν στο Coachella όλα τα fashion girls, καθώς το συγκεκριμένο festival ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα looks των καλεσμένων.

Το boho style είναι αυτό που κυριαρχεί όχι μόνο στο ντύσιμο αλλά και στα beauty looks.

πό μακριές κοτσίδες, λουλούδια στα μαλλιά, έντονες σκιές ματιών, boho αξεσουάρ μέχρι παιχνιδιάρικα γυαλιά. Όλα τα looks έχουν στόχο εκτός από το να μας εμπνεύσουν για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά να πάρουν και τα εύσημα για το καλύτερο look.

Μπορείτε να την συνδυάσετε υπέροχα με αυτό το cropped top από τα καταστήματα Zara! Είναι από τη νέα συλλογή για το Καλοκαίρι 2020! Δες το εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Trends Άνοιξης 2020 στα Stradivarius - Έρωτας με την cargo φούστα

Αυτό το slouchy jean από τα Stradivarius θα σε δείχνει πιο αδύνατη - Κάνει 25 ευρώ