Αυτό το slouchy jean από τα Stradivarius θα σε δείχνει πιο αδύνατη - Κάνει 25 ευρώ

Είναι must!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το slouchy jean από τα Stradivarius θα σε δείχνει πιο αδύνατη - Κάνει 25 ευρώ

Αυτό το slouchy jean από τα Stradivarius θα σε δείχνει πιο αδύνατη και θα το λατρέψεις αφού είναι και αρκετά οικονομικό καθώς κοστίζει μόνο 25€. Είναι must αλλά και η τελευταία λέξη της μόδας.

Δε μιλάμε πλέον για baggy ή boyfriend παντελόνια αλλά για κάτι πολύ περισσότερο, για παντελόνια με μακριά και φαρδιά μπατζάκια που τα κορίτσια της μόδας δε διστάζουν να φορέσουν.Ξέχνα τα mom’s jeans, το καθημερινό σου denim γίνεται extra slouchy αλλά και όσο πρέπει tailored, χάρη στις ξεχασμένες πιέτες!

Το trend έχουν υιοθετήσει ήδη celebrities όπως η Jennifer Lopez και Chrissy Teigen. Αυτό το trrend θα σε δείχνει πιο αδύνατη και κυριολεκτικά θα το λατρέψεις.

Εμείς βρήκαμε αυτό στα Stradivarius. Οικονομικό και άνετο.Μπορείς να το συνδυάσεις άψογα και με αυτά τα καπιτονέ πέδιλα από τα Stradivarius

Δείτε το εδώ:

Stradivarius τζιν

Θα το βρεις εδώ

Αν πάλι προτιμάς τα mom jean από τα slouchy αυτό το λευκό από τα Stradivarius θα σε ξετρελάνει

Αυτό το mom fit παντελόνι από τα Stradivarius κάνει θραύση και θα το φοράς και το καλοκαίρι. Είναι ιδανικό και συνδυάζετε πάρα πολύ εύκολα, ενώ εφαρμόζει ωραία πάνω σου και κολακεύει την σιλουέτα σου.

Το λευκό είναι σίγουρα το χρώμα του καλοκαιριού και το αγαπάμε όσο κανένα άλλο. Συνδυάζεται εύκολα, ενώ δείχνει κλασάτο και αριστοκρατικό. Ειδικά τα τζιν είναι από τα αγαπημένα μας ρούχα σε λευκό.

Εμείς βρήκαμε από τα Stradivarius ένα λευκό mom fit τζιν, που πραγματικά μας ξετρέλανε. Είναι στενό και ψηλόμεσο και μπορείς να κάνεις άνετα πολλά look με αυτό.

Θα το φοράς από το πρωί έως το βράδυ καθώς ταιριάζει και με ένα πρωινό ντύσιμο, αλλά και με ένα άλλο μπλουζάκι για να πας για ποτό.

Δείτε το:

Stradivarius τζιν

Θα το βρείτε εδώ