Μελίνα Ασλανίδου: Πήγε για ψώνια και φόρεσε μαύρο παλτό! Το φουλάρι της όμως και το καπέλο εντυπωσίασαν!

Τα συνδύασε άψογα!

Για ψώνια πήγε η Μελίνα Ασλανίδου και φόρεσε μαύρο παλτό, όμως το φουλάρι και το καπέλο της ήταν αυτά που εντυπωσίασαν, αφού τα συνδύασε τέλεια.

Η τραγουδίστρια όπως έχουμε δει λατρεύει να κάνει νέους συνδυασμούς και να δοκιμάσει νέες τάσεις που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

Expand player

Πρόσφατα έκανε την βόλτα της για ψώνια και την είδαμε να έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό total black look το οποίο «έσπαγε» το ασπρόμαυρο φουλάρι της..

Συγκεκριμένα το συνδύασε με καπέλο και ασπρόμαυρο χοντρό φουλάρι το οποίο έκανε την εμφάνιση της να δείχνει πιο stylish.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες, συγκίνησε με το μήνυμα της για το θάνατο αγαπημένου τραγουδιστή.

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Αυτό που είχε στο κεφάλι της ήταν χρυσό και μόνο για τολμηρές!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Αυτό που είχε στο κεφάλι της ήταν χρυσό και μόνο για τολμηρές, εσύ θα μπορούσες να το υποστηρίξεις;

Η τραγουδίστρια έδωσε τις ευχές της για το 2020 με μοναδικό λουκ! Έβαλε μαύρο ζιβάγκο και στο κεφάλι της εκκεντρικό αξεσουάρ σε χρυσό.

Τράβηξε όλα τα βλέμματα αλλά ειναι ξεκάθαρα μόνο για τολμηρές, μιας και αν δεν το συνδυάσεις σωστά μπορεί να θεωρηθεί κιτς. Η Μελίνα Ασλανίδου ωστόσο, το συνδύασε άψογα και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε και μια ακόμα εμφάνισή της που μας είχε τρελάνει!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρο φόρεμα με μαύρο καλσόν και διαφάνεια! Είχε σούρα στη μέση και έκανε πανικό!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρο φόρεμα με μαύρο καλσόν και διαφάνεια! Είχε σούρα στη μέση και έκανε πανικό, αφού της πήγαινε πάρα μα πάρα πολύ!

Η τραγουδίστρια, βρίσκεται εκτός Αθηνών όπως σας έχουμε ενημερώσει και κάνει εμφανίσεις ανά την Ελλάδα! Η Μελίνα Ασλανίδου στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, έβαλε φόρεμα για απόλυτο 10άρι!

Μαύρο, με λεπτομέρεια στα μανίκια και σούρα στη μέση! Της πήγαινε αρκετά και μάλιστα το καλσόν της (μαύρο και αυτό αλλά με διαφάνεια) τόνιζε τα υπέροχα πόδια της! Copy το look για τις γιορτές και σίγουρα δεν θα χάσεις...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε φόρεμα σε μπλε και λευκό! Ήταν γεμάτο λουλούδια και προκάλεσε φρενίτιδα!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κίτρινο φούτερ και μπλε παντελόνι! Ο συνδυασμός που προκάλεσε φρενίτιδα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr