Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κίτρινο φούτερ και μπλε παντελόνι! Ο συνδυασμός που προκάλεσε φρενίτιδα!

Copy the look!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κίτρινο φούτερ και μπλε παντελόνι! Ο συνδυασμός που προκάλεσε φρενίτιδα!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε κίτρινο φούτερ και μπλε παντελόνι! Ο συνδυασμός που προκάλεσε φρενίτιδα και αν θες την γνώμη μας, σίγουρα πρέπει να αντιγράψεις κι εσύ.. Έχουμε και φωτογραφία!

Η τραγουδίστρια για μια ακόμη φορά, ξεπέρασε τον εαυτό της! Έκανε το απόλυτο color blocking και ο συνδυασμός, την δικαίωσε ξεκάθαρα. Η Μελίνα Ασλανίδου σε ένα casual look, έβαλε κίτρινο φούτερ και από κάτω μπλε παντελόνι. Στάθηκε μάλιστα, μπροστά σε backround επίσης με πολλά χρώματα, ώστε να έρθει και να... δέσει το αποτέλεσμα!

Αν και στο Χ-Factor την είχαμε συνηθίσει με τουαλέτες και στρας, τελικά απέδειξε άξια πως και με μια αθλητική εμφάνιση, αν θέλεις γράφεις ιστορία! Ιδού και η σχετική ανάρτησή της από το Instagram:

Μελίνα Ασλανίδου: Το παντελόνι της έμοιαζε με φόρμα αλλά ήταν όλο στρας! Ξεπουλάει σε όλα τα χρώματα!

Το παντελόνι της Μελίνας Ασλανίδου έμοιαζε με φόρμα αλλά ήταν όλο στρας! Ξεπουλάει σε όλα τα χρώματα και είναι το top trend της σεζόν!

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της, την ώρα που ετοιμαζόταν για τον τελικό του X-Factor.

Η Μελίνα Ασλανίδου με casual διάθεση, έβαλε το παντελόνι της φόρμας της το οποίο όμως είχε μια διαφορά από τα συνηθισμένα: Είχε στο πλάι ρίγα και ήταν όλο με στρας. Τα παντελόνια αυτά, είναι από τα top trends της σεζόν και ξεπουλάνε σε όλα τα χρώματα. Η Μελίνα πόνταρε στην άνεση αλλά δεν άφησε και το στιλ της πίσω... Όσο για το look του τελικού; Έκλεψε πάλι τις εντυπώσεις με το κομψό φόρεμα που φόρεσε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: