Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε φόρεμα σε μπλε και λευκό! Ήταν γεμάτο λουλούδια και προκάλεσε φρενίτιδα!

Έφερε ξανά το καλοκαίρι!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε φόρεμα σε μπλε και λευκό! Ήταν γεμάτο λουλούδια και προκάλεσε φρενίτιδα!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε φόρεμα σε μπλε και λευκό! Ήταν γεμάτο λουλούδια και προκάλεσε φρενίτιδα, αφού έφερε ξανά το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα!

Η τραγουδίστρια, μετά το τέλος του Χ-Fcator έχει ξεκινήσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα! Το fan club της, δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφία από μια εξ αυτών και εμείς, κολλήσαμε στο φόρεμα!

Μπλε και λευκό, με τονισμένη μέση και γεμάτο λουλούδια, προκάλεσε φρενίτιδα και απόλυτα λογικό μας φαίνεται. Αν κι εσύ θες να κάνεις κάποια παρόμοια εμφάνιση, σου εφιστούμε την προσοχή στα αξεσουάρ, ώστε να μην μοιάζεις εκτός εποχής. Πάρε μια ιδέα από την Μελίνα Ασλανίδου και δεν θα χάσεις!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου: Ανέβηκε στη σκηνή με φόρεμα ροζ και μαύρο! Αυτό που είχε πάνω, έκανε την διαφορά...

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στη σκηνή με φόρεμα ροζ και μαύρο! Αυτό που είχε πάνω, έκανε την διαφορά και ξεκάθαρα την κοίταζαν όλοι, δεν συμφωνείτε;

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, η τραγουδίστρια έφυγε από την Αθήνα για συναυλίες. Η Μελίνα Ασλανίδου, πάντα με άψογο λουκ έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα...

Για την πιο πρόσφατη εμφάνισή της, επέλεξε φόρεμα με βολάν στο κάτω μέρος, σε ροζ χρώμα! Ωστόσο, για να κάνει το σύνολό της πιο ροκ, προτίμησε ένα γεμάτο μαύρα πουά και το συνδύασε με οπάκ μαύρο καλσόν και αρβυλάκια! Από εμάς πάντως, πήρε το 10άρι... Από εσάς; Ιδού και η σχετική εμφάνιση:

Μελίνα Ασλανίδου με ροζ φόρεμα

Μελίνα Ασλανίδου: Το μαύρο φόρεμά της είχε κορσέ και τούλι! Προκάλεσε αμόκ με την εμφάνιση της...

Το μαύρο φόρεμά της Μελίνας Ασλανίδου είχε κορσέ και τούλι! Προκάλεσε αμόκ με την εμφάνιση της και σίγουρα θα την αντιγράψετε και εσείς... και καλά θα κάνετε!

Το εν λόγω φόρεμα είναι από τον σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου και είναι για εμάς ό,τι πρέπει για τις γιορτές!

Είναι μαύρο, πολύ ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό. Φυσικά η Μελίνα το φόρεσε στον ημιτελικό του Χ-Factor και μαγνήτισε τα βλέμματα. Έχει μάλιστα μια λεπτομέρεια με πολύ στενό κορσέ και είναι όλο, μα όλο από τούλι! Όσο για την τιμή του; Κοστίζει πάνω από 300 ευρώ! Να σας θυμίσουμε ότι η Μελίνα έβαλε την περασμένη εβδομάδα μια επίσης συγκλονιστική ολόσωμη φόρμα!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: