Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ολόσωμη φόρμα και μαύρα μποτάκια! Έκατσε σε σκαμπό και πήρε 10άρι!

Η φωτογραφία από τα backstage του X-Factor!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ολόσωμη φόρμα και μαύρα μποτάκια! Έκατσε σε σκαμπό και πήρε 10άρι!

Έκατσε σε σκαμπό και πήρε 10άρι η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία και έβαλε ολόσωμη φόρμα και μαύρα μποτάκια σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Εμείς, εντοπίσαμε backstage φωτογραφία από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor! Η τραγουδίστρια, φαίνεται να κάνει πρόβα με την Δέσποινα Βανδή.

Αν και η Δέσποινα, είχε ένα απρόοπτο πάνω στην σκηνή, η ίδια είχε μελετήσει την εμφάνισή της από την αρχή μέχρι το τέλος! Τo Υοuweekly.gr, σαν γυναικείο site, εστίασε στα looks τους κατά την πρόβα και η Μελίνα Ασλανίδου παρέδωσε μαθήματα! Η ολόσωμη χρυσή της φόρμα έδεσε άψογα με τα μαύρα μποτάκια της και πήρε ξεκάθαρα από εμάς 10 με τόνο!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρα και στάθηκε στο πλευρό αυτού του άνδρα!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρα και στάθηκε στο πλευρό αυτού του άνδρα!

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται πλέον στις τηλεοπτικές μας οθόνες κάθε Πέμπτη μέσα από την συχνότητα του Open και τον μουσικό διαγωνισμό X-Factor!

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζεται επίσης σε νυχτερινό μαγαζί και τραγουδάει στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη! Αν και οι εμφανίσεις τους είχαν συμφωνήσει να είναι λίγες τελικά θα πάει λίγο παραπάνω, αφού το κοινό έχει αγαπήσει πολύ αυτό το σχήμα και το στηρίζει συνεχώς.

Έτσι στη νέα τους εμφάνιση η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και στάθηκε στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι και χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μελίνα Ασλανίδου Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε χρυσό στα ρούχα της και την κοιτούσαν όλοι! Δεν το έβγαλε από πάνω της!

Η Μελίνα Ασλανίδου στα ρούχα της φόρεσε χρυσό και την κοιτούσαν όλο το βράδυ. Η τραγουδίστρια δεν το έβγαλε από πάνω της κατά την διάρκεια του live.

Χθες, πραγματοποιήθηκε το 6ο live show του X-factor και ένας παίκτης μετά την ψηφοφορία, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμη μια φορά έκλεψε τα βλέμματα με τα ρούχα της. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε όλη την προσοχή, ήταν το χρυσό σακάκι της.

Το συνδύασε με μαύρα και έκανε όλη την διαφορά.

Μελίνα Ασλανίδου: Τα «μαζεύει» μετά τον «θόρυβο» για τις πλαστικές! «Δεν τραβάω κανένα...»

Μελίνα Ασλανίδου ρούχα