Μελίνα Ασλανίδου: Έφυγε ξαφνικά από την Αθήνα η τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

Το ανακοίνωσε η ίδια!

Μελίνα Ασλανίδου: Έφυγε ξαφνικά από την Αθήνα η τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

Όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου, έφυγε ξαφνικά από την Αθήνα! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη με την τραγουδίστρια!

Μπορεί το X-Factor να τελείωσε, οι υποχρεώσεις όμως της τραγουδίστριας εξακολουθούν να υπάρχουν και να είναι ιδιαίτερα αυξημένες!

Έτσι, η τραγουδίστρια έφυγε από την Αθήνα και ταξίδεψε στη μακρινή Ρόδο μιας και εμφανίστηκε σε μαγαζί του νησιού!

Μέσα από το προφίλ της, ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη μέρα που πέρασε στο νησί των Δωδεκανήσων.

Σίγουρα και σε αυτή την εμφάνιση έγραψε ιστορία με το look της όπως έκανε και με το υπέροχο ρούχο που φόρεσε στον τελικό του show του Open.

ασλανίδου ρόδος

Μελίνα Ασλανίδου: Τα ευχάριστα νέα μόλις ανακοινώθηκαν! Ο άνδρας που στέκεται στο πλευρό της!

Τα ευχάριστα νέα για την Μελίνα Ασλανίδου μόλις ανακοινώθηκαν από την ίδια! Ο άνδρας που στέκεται στο πλευρό της!

Η γνωστή τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στις μικρές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του Open και του X-Factor, αφού έχει αναλάβει τον ρόλο του coach!

Η Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κάθε live όμως όπως έχει γίνει γνωστό αυτήν την εβδομάδα είναι ο μεγάλος τελικός!

Ωστόσο για εκείνη δεν τελειώνει τίποτα, καθώς θα συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις και μάλιστα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως παραμονή Χριστουγέννων θα βρεθεί σε γνωστό κέντρο για μια μοναδική εμφάνιση και στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Δημήτρης Μπάσης.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου: Έσκασαν τα ευχάριστα και τα ανακοίνωσε με βίντεο! Δάκρυα χαράς για την τραγουδίστρια!

Δεν κρατήθηκε λεπτό και το ανακοίνωσε με βίντεο η Μελίνα Ασλανίδου, μιας και ήθελε να μοιραστεί με το κοινό της τα ευχάριστα με το που "έσκασαν"! Η τραγουδίστρια ήταν τόσο ενθουσιασμένη που οριακά έτρεχαν δάκρυα χαράς από τα μάτια της!

Η αγαπημένη coach του δημοφιλούς show τραγουδιού του Open, X-Factor, θέλησε αμέσως μετά το live της Πέμπτης να μοιραστεί με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα ευχάριστο που την έκανε να λάμπει από χαρά!

Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο live του X-Factor, η αγαπημένη τραγουδίστρια τους συγκίνησε όλους με την ερμηνεία της στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα insta story της, η Μελίνα Ασλανίδου πανηγύρισε την πρόκριση του παίκτη της ομάδας της, Κωνσταντίνου Στίνη, στον μεγάλο ημιτελικό του X-Factor.