X-Factor Highlights: Η ερμηνεία της Βανδή με την Ασλανίδου και η αποχώρηση!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

X-Factor Highlights: Η ερμηνεία της Βανδή με την Ασλανίδου και η αποχώρηση!

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς show του Open, X-Factor! Η ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή παρέα με τη Μελίνα Ασλανίδου ήταν αυτή που συγκίνησε, ενώ η αποχώρηση ήρθε για να σοκάρει κοινό και κριτές!

Το X-Factor του Open tv για ακόμη μια φορά μας κράτησε στην οθόνη μας με απίστευτες ερμηνείες και "ευτράπελα". Εμείς σας έχουμε μαζέψει όλα όσα προκάλεσαν εντύπωση και συζητήθηκαν περισσότερο από τον κόσμο!

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο προσέφεραν και οι AC², οι οποίοι μίλησαν ανοικτά για το bullying που έχουν δεχθεί ανά καιρούς.

Στη συνέχεια, οι δύο κυρίες, Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου, απογείωσαν το show με μία συγκλονιστική τους ερμηνεία!

Ενώ με τη σειρά της η Μελίνα Ασλανίδου ερμήνευσε το νέο της τραγούδι.

Τέλος η αποχώρηση άφηνε άφωνους τόσο τους κριτές όσο και το κοινό. Τελευταίοι έμειναν οι Άνω Κάτω και οι Liak and the Covers, από την ομάδα του Γιώργου Θεoφάνους. Οι δεύτεροι ήταν αυτοί που αποχώρησαν από το show.

X-factor: Η εντυπωσιακή έναρξη της Δέσποινας Βανδή και η ανακοίνωση! Τι αλλάζει;

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη της Δέσποινας Βανδή στο X-factor, ενώ έκανε και μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε. Τι αλλάζει στο show;

Σήμερα στο 8o live η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του προγράμματος, ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε την νέα της επιτυχία. Βέβαια, υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Πάνω στο καλύτερο σημείο, το βίντεο που έπαιζε εκείνη την στιγμή κόλλησε με αποτέλεσμα να το σταματήσουν. Όταν βγήκε η Δέσποινα Βανδή στον αέρα είπε: «Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ στο παρά ένα μας χάλασε. Τι να γίνει, μας ματιάσανε, δεν πειράζει. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Στέφανο Κορκολή και την Ρεβέκα Ρούσση για το τραγούδι που μου έγραψαν. Ευχαριστώ πάρα πολύ την παραγωγή για αυτή την προσπάθεια που κάναμε, ήταν λίγο δύσκολο να στηθεί αλλά σας ευχαριστώ πολύ».

X-factor Δέσποινα Βανδή

Στην συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανακοίνωση στους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, αλλάζει η ημέρα προβολής του X-factor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. «Είμαστε μια ανάσα πριν τον ημιτελικό και φυσικά τον μεγάλο τελικό. Μια ανάσα πριν μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού X Factor. Σε αυτό το σημείο να σας πω πως είναι η τελευταία Πέμπτη που σας κρατάμε συντροφιά, καθώς για τον ημιτελικό και τον τελικό το ραντεβού μας θα είναι Τετάρτη», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια όπως και στο προηγούμενο live, έτσι και σήμερα ήταν εντυπωσιακή με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει.