Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δέσποινα Βανδή: Με λευκό φόρεμα και ντεκολτέ που «σκοτώνει»! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Εκρηκτική εμφάνιση!

Δέσποινα Βανδή: Με λευκό φόρεμα και ντεκολτέ που «σκοτώνει»! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!
News 28.11.2019 21:39

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα και ντεκολτέ που «σκοτώνει»! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό μόλις την δείτε!

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου του X-Factor μας άφησε άναυδους για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Αυτό όμως που μας άρεσε πολύ ήταν η λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε στο συνδυασμό που έκανε.Δέσποινα Βανδή: Το δέντρο της είναι σκέτη υπερπαραγωγή! Το στόλισε μαζί με...

Το συνδύασε με μαύρο καλσόν και μαύρα πέδιλα και κατάφερε να μας αφήσει ξανά με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε την εμφάνιση της:

Δέσποινα Βανδή X-Factor

Δέσποινα Βανδή

Χ-factor: Η παρατήρηση της Βανδή στους κριτές - «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows»!

Μια παρατήρηση και στους τρεις κριτές του X-factor έκανε η Δέσποινα Βανδή. «Νόμιζα ότι ήμασταν σε διαφορετικά shows», είπε με αφορμή την κριτική τους στους παίκτες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, δεν δίστασε να της απαντήσει, με αποτέλεσμα να την κομπλάρει.

«Ωραία… Εντάξει… Δεν μπορώ να μιλήσω στη θέση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή… Εντάξει, τι να κάνω… Παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω. Αν καθόμουν εκεί λαλίστατη θα ήμουν αλλά δεν μπορώ», είπε και συνέχισε.

X-factor: Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και το παράπονο που της εξέφρασαν!

«Είναι πολλές φορές που θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε πράγματα αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Καμιά φορά μου λείπει λίγο η καρέκλα μου», με τον Γιώργο Θεοφάνους να σπεύδει να πάρει θέση. «Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά τώρα είμαστε οι δυο μας και μας βλέπουν όλοι αυτοί που μας βλέπουν».

Δ.Β.: Τι συμβαίνει με τους Liak & the cover, το παρακολουθώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αισθάνομαι ότι έχουν μια δημοφιλία πολύ μεγάλη και αυτό που είπε ο Liak ήταν η αλήθεια. Δεν έχει σημασία, είπε, το τραγούδι μιας και ο κόσμος μας αναγνωρίζει. Όπως λειτουργεί κανονικά ένα φαν κλαμπ. Έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση από την άποψη των υπολοίπων, οι οποίοι πραγματικά διαγωνίζονται κάθε βράδυ και κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οι συγκεκριμένοι όχι. Δεν μπορεί κανείς αυτό να το αποδοκιμάσει ούτε να το επικρίνει, μαγκιά και μπράβο τους που το έχουν επιτύχει.

Γ.Θ.: Εσύ πόσες φορές είπες, “είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα το πω ας αρέσει κι ας μην αρέσει”;

Δ.Β.: Βεβαίως, ισχύει. Απλά αισθάνομαι ότι εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ήθελα να πω κάποια πράγματα αλλά δεν τα λέω. Δεν πειράζει, τι να γίνει. Τώρα είμαι εδώ και δεν μπορώ. Γιατί θεωρώ ότι εσείς μπορείτε να τους κατευθύνετε γιατί η τηλεόραση συνεπαίρνει. Τα παιδιά αυτά δεν είναι μαθημένα στο να διαχειριστούν την όποια διασημότητα μπορούν να κερδίσουν από ένα παιχνίδι και μπορεί να παρασύρονται. Θα ‘θελα κάποιες φορές να είστε λίγο πιο αιχμηροί… Γιατί μαθαίνουν από εσάς.

«Θεωρώ πως κάποιες ερμηνείες τους δεν ήταν τόσο υπέροχες και θα μπορούσατε να τους είχατε κάποια παρατήρηση παραπάνω. Σε κάποιες ερμηνείες τους, είμαστε στο 6ο live δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι, όμως, ένα βράδυ που νόμιζα ότι ήμασταν σε δύο διαφορετικά shows. Και λέω, δεν γίνεται να είναι τόσο γενναιόδωροι», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

X-factor: Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και το παράπονο που της εξέφρασαν!

Έφερε τα Χριστούγεννα σπίτι της η Δέσποινα Βανδή! Οι κουραμπιέδες και οι ευχές της!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share