X-factor: "Έλαμψε" on stage η Μελίνα Ασλανίδου! Είπε το νέο της τραγούδι!

Ακούστε το!

X-factor:

"Έλαμψε" on stage στο X-factor η Μελίνα Ασλανίδου η οποία είπε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ευχή» σε μουσική και στίχους Γιώργου Σαμπάνη και Ελεάνας Βραχάλη.

Η τραγουδίστρια αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ την ώρα που το ερμήνευσε ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στην ολόσωμη φόρμα που φορούσε.

Μετά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή όπου και η ίδια τραγούδησε το νέο της κομμάτι, στη σκηνή του X-Factor ερμήνευσε για πρώτη φορά on air το νέο της τραγούδι η Μελίνα Ασλανίδου.

Η ίδια έδειχνε πολύ χαρούμενη για το νέο της κομμάτι, ενώ σίγουρα πρόκειται να γίνει η νέα της επιτυχία που θα ακούγεται παντού.

X-Factor: Ο παίκτης που κατάφερε να συγκινήσει την Μελίνα Ασλανίδου!

Στο σημερινό X-Factor αυτός ο παίκτης κατάφερε να συγκινήσει την Μελίνα Ασλανίδου!

Ο μουσικός διαγωνισμός του Open κάθε φορά ανεβάζει όλο και περισσότερο τον πήχη!

Ο Δημήτρης Παπατσάκωνας εμφανίστηκε με το τραγούδι «Όνειρο ήτανε» στο πέμπτο live από την ομάδα των αγοριών με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα.

Ο ίδιος έχει αποδείξει πόσο καλός τραγουδιστής είναι και μάλιστα αυτήν την φορά κατάφερε να συγκινήσει την Μελίνα Ασλανίδου, αφού ερμνήνευσε ένα τραγούδι που σε αγγίζει κατευθείαν στην ψυχή! X-Factor: «Παγώσαμε» όταν είδαμε την Δέσποινα Βανδή! Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Η έκπληξη στον Χρήστο Μάστορα και η τούρτα υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε; (Βίντεο)

Σήμερα στο X-Factor ετοίμασαν μια έκπληξη στον Χρήστο Μάστορα και του έβγαλαν μια τούρτα υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε;

Ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής του μουσικού διαγωνισμού του Open σήμερα έχει τα γενέθλιά του και οι συντελεστές του X-Faxtor του έκαναν μια έκπληξη.

Στην αρχή του σόου εμφανίστηκε μια τούρτα σε σχήμα ηλεκτικής κιθάρας και η σκηνή μετατράπηκε κατευθείαν σε πάρτι, αφού όλοι τραγουδούσαν χρόνια πολλά και του έδιναν ευχές.

Ο Χρήστος Μάστορας σήμερα έγινε 33 χρονών και δεν του φαίνεται καθόλου! Η αλήθεια όμως είναι πως όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γοητευτκός!

Δείτε το σχετικό βίντεο: