Μελίνα Ασλανίδου: Το μπλε της μπουφάν φουσκώνει και χαρίζει 10άρι! Η εμφάνιση για Όσκαρ!

Και casual και στιλάτη!

Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε την διαφορά και παράλληλα μια εμφάνιση για Όσκαρ! Το μπλε της μπουφάν είναι άκρως εντυπωσιακό και φουσκώνει... εκτός αυτού βέβαια είναι τόσο άνετο και παράλληλα στιλάτο που χαρίζει 10άρι! Copy the look γιατί έρχονται κρύα!

Η τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα εκτός Αθηνών και μπορεί να ντύθηκε σε χαλαρές και άνετες γραμμές, αλλά δεν ξέχασε το άψογο στιλ της. Έβαλε γκρι φόρμα, απλό πουλοβεράκι και παρέδωσε μαθήματα στιλ με το μπλε της μπουφάν.

Expand player

Είναι άκρως χουχουλιάρικο και το φωτεινό του χρώμα τραβάει αμέσως βλέμμα. Μάλιστα, τετοιου είδους μπουφάν όπως αυτό που φόρεσε η Μελίνα Ασλανίδου, έχουν κάνει δυναμική επιστροφή από το παρελθόν και φοριούνται πλέον άνετα μέχρι αργά το απόγευμα... Αν πάλι είσαι τύπος που θες να ντύνεσαι λίγο πιο «καλά» η Μελίνα Ασλανίδου έκανε πρόσφατα top εμφάνιση με vinyl δερμάτινο κολάν! Δείτε την σχετική ανάρτηση με το μπουφάν της:

Οι 3 κατηγορίες που έχουν τα φουσκωτά μπουφάν όπως αυτό της Μελίνας Ασλανίδου - Πώς να τα φορέσεις σωστά

Χωρίζουμε τα puffer coats σε τρεις κύριες κατηγορίες: 1) τα μακριά puffer coats (long puffer coats), 2) τα πιο κοντά (short puffer coats) και 3) τα πιο λεπτά (sleek puffer coats). Mπορείς να κάνεις μαζί τους αμέτρητους συνδυασμούς. Από skinny jeans μέχρι ψηλόμεσα παντελόνια, από αθλητική φόρμα μέχρι maxi φούστα. Tα puffer coats θα φορεθούν πολύ. Οι τρεις κατηγορίες που ακολουθούν σου δίνουν ιδέες.

Mακριά puffer coats:

Αγκαλιάζουν το σώμα σου σαν παλτό αλλά είναι ακόμα πιο ζεστά. Τα μακριά puffer coats είναι statement κομμάτι και μπορεί να καθορίσει όλο το outfit σου. Προτίμησε τα έντονα χρώματα και μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου (μην το συνδυάσεις με τα πιο φαρδιά σου ρούχα).

Κοντά puffer coats:

Aν προτιμάς τα πιο κοντά μπουφάν, τα short puffer coats είναι για σένα. Σε όλες τις αποχρώσεις (από μαύρο μέχρι κόκκινο), τα εν λόγω μπουφάν σε κρατούν σε ζεστή από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Sleek puffer coats:

Eίναι η πιο «ελαφριά» βερσιόν των puffer coats καθώς είναι λεπτότερα. Σε κολακεύουν περισσότερο και μπορούν να συνδυαστούν με jeans και ψηλόμεσα παντελόνια. Κλέβουν τις εντυπώσεις τα χρωματιστά puffer coats.


Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μελίνα Ασλανίδου: Έκανε την απόλυτη total black εμφάνιση! Το δερμάτινο μπουφάν της το εγκρίνουν όλοι οι σχεδιαστές!

Μελίνα Ασλανίδου: Θα πάθετε πλάκα με το ύψος της! Ο αριθμός θα σας «τρελάνει»!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr!