Μελίνα Ασλανίδου: Έκανε την απόλυτη total black εμφάνιση! Το δερμάτινο μπουφάν της το εγκρίνουν όλοι οι σχεδιαστές!

Εσύ το έχεις;

Μελίνα Ασλανίδου: Έκανε την απόλυτη total black εμφάνιση! Το δερμάτινο μπουφάν της το εγκρίνουν όλοι οι σχεδιαστές!

Η Μελίνα Ασλανίδου όπως πολλές φορές έχουμε δει προσέχεις τις εμφανίσεις της και ακολουθεί τις τάσεις. Μάλιστα, το δερμάτινο μπουφάν που φόρεσε είναι το... απόλυτο και το εγκρίνουν όλοι οι σχεδιαστές. Το συνδύασε με μια total black εμφάνιση.

Θεωρείται από πολλούς κορυφαία στο είδος της δηλαδή στο έντεχνο στιλ τραγουδιού και όχι άδικα. Πολλά κομμάτια της έχουν γίνει επιτυχίες και... viral.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι καθημερινός χρήστης και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, την είδαμε να ποζάρει με μια total black εμφάνιση. Ωστόσο, το μπουφάν της ήταν εκείνο που μας τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς είναι must κομμάτι, το εγκρίνουν όλοι οι σχεδιαστές και πρέπει να το έχουμε στην ντουλάπα μας. Είναι κομμάτι διαχρονικό.

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε το πιο τέλειο αθλητικό μπουφάν! Έχει πάνω του δυο χρώματα!

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε το πιο τέλειο και girly αθλητικό μπουφάν. Πάνω του έχει δυο χρώματα και αν θέλεις να είσαι in fashion ακόμη και στο γυμναστήριο τότε πρέπει να το αποκτήσεις.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μια από τις αναρτήσεις της μετά από συναυλία της στην Κύπρο, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την υπέροχη βραδιά που πέρασε.

Έτσι, πόζαρε στην κάμερα φορώντας ένα απίστευτο αθλητικό μπουφάν σε γκρι και ροζ χρώμα.

Πριν από λίγες ημέρες φόρεσε παντελόνι που ξεπούλησε αμέσως!