Φαίη Σκορδά: "Έσπασε" το total black σύνολο με γαλάζιο χρώμα! Φαινόταν από το άνοιγμα στο σακάκι της...

Μπήκαμε στο καμαρίνι του Τάκη Ζαχαράτου και τα απαθανατίσαμε όλα!

Η Φαίη Σκορδά αγαπά την μόδα, και η μόδα αγαπά εκείνη αφού κάθε ρούχο, ότι στιλ κι αν είναι κάθεται πάνω στο σώμα της τόσο υπέροχα. Σε πρόσφατη εμφάνισή της έκανε μια... ανατροπή αφού κατάφερε να "σπάσει" με συγκλονιστικό τρόπο το total black σύνολο με ένα γαλάζιο χρώμα στο τοπ της. Από το άνοιγμα που είχε μπροστά στο σακάκι της φαινόταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά.

Η Φαίη Σκορδά, η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, επισκέφθηκε το θέατρο Παλλά και τον πολύ καλό της φίλο Τάκη Ζαχαράτο. Εννοείται πως εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, που τους απαθανάτισε να τραβούν φωτογραφίες στο καμαρίνι του και να διασκεδάζουν.

Expand player

Τι φόρεσε η Φαίη Σκορδά και "έσπασε" το total black look της με γαλάζιο χρώμα

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε για την συγκεκριμένη εμφάνιση ένα μαύρο παντελόνι κουστουμιού σε κλασική γραμμή και το αντίστοιχο ίδιο σακάκι του από πάνω αλλά έκανε δυο κινήσεις που κατάφεραν να δώσουν έναν άλλον αέρα στην εμφάνισή της και να την κάνουν πιο παιχνιδιάρικη αλλά κρατώντας τα πράγματα σε ένα όριο.

Πρώτον, έβαλε στα χείλη της κόκκινο κραγιόν - που είναι μια λεπτομέρεια που πάντα κάνει την διαφορά σε ένα γυναικείο look, όλες το γνωρίζουμε - αφήνοντας απλά αλλά επιμελώς ατημέλητα τα μαλλιά της και δεύτερον, μέσα από το σάκακι του κουστουμιού της φόρεσε ένα τοπ με κρεμ δαντέλα που όμως λίγο πιο κάτω αχνοφαινόταν λίγο γαλάζιο το οποίο έδωσε και εντελώς άλλον αέρα στην όλη της εμφάνιση!

Για ακόμα μια φορά έκανε μια πρόταση σε όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν και την έχουν ως πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις τους.

Λίγες ημέρες μετά η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο του Youweekly.gr να κάνει ποδήλατο με τον γιο της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: Τα καφέ της μποτάκια, έφεραν «θύελλα»! Βρείτε τα με 59 ευρώ!

Φαίη Σκορδά: Έβαλε φλοράλ φόρεμα σε φούξια και προκάλεσε φρενίτιδα! Έχει μόνο 69,90 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr