Φαίη Σκορδά: Έβαλε φλοράλ φόρεμα σε φούξια και προκάλεσε φρενίτιδα! Έχει μόνο 69,90 ευρώ!

Πού μπορείς να το βρεις;

Φαίη Σκορδά: Έβαλε φλοράλ φόρεμα σε φούξια και προκάλεσε φρενίτιδα! Έχει μόνο 69,90 ευρώ!

Η Φαίη Σκορδά προκάλεσε φρενίτιδα με μια της μόνο κίνηση! Έβαλε φλοράλ φόρεμα σε φούξια και μας τρέλανε κανονικά, αφού ο συνδυασμός την κολάκευε απίστευτα και έκανε αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών της! Έχει μόνο 69,90 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις. Προσοχή ωστόσο, γιατί υπάρχουν περιορισμένα κομμάτια.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, επέλεξε πρόσφατα για την εμφάνισή της στο Πρωινό ένα απίστευτο κομμάτι. Μίνι φόρεμα, φλοράλ, σε φούξια απόχρωση που της πήγαινε πολύ.

Άλλωστε με τέτοιο σώμα, ότι και να βάλει της στρώνει απίστευτα.... Εμείς, το εντοπίσαμε στα BSB σε απίστευτη τιμή και με την άνοιξη να βρίσκεται προ των πυλών, αυτό το κομμάτι σίγουρα θα θες να το πάρεις κι εσύ! Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Δείτε την να γυμνάζεται μέσα στο σπίτι της...

Φαίη Σκορδά: Το φούξια φόρεμά της, την έκανε να μοιάζει με Barbie! Κοστίζει 155 ευρώ!

Το φούξια φόρεμα της Φαίης Σκορδά, την έκανε να μοιάζει με Barbie! Κοστίζει 155 ευρώ και το καλύτερο είναι πως ξέρουμε πού θα το βρεις! Έχουν μείνει λίγα κομμάτια...

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε χτες στην εκπομπή της πιο λαμπερή από ποτέ! Έβαλε φούξια μίντι φόρεμα με ζωνάκι ίδιου χρώματος και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι!

Μετά από την εμφάνισή της με μαύρο που σας αναφέραμε προχτες, είπε να βάλει λίγο χρώμα και πολύ καλά έκανε, αφού το αποτέλεσμα την δικαίωσε! Η Φαίη Σκορδά έβαλε φούξια φόρεμα από την εταιρία Zini το οποίο και εντοπίσαμε με 155 ευρώ! Ιδού και η σχετική ανάρτησή της από το Instagram: