Φαίη Σκορδά: Η ολόσωμη φόρμα της είναι μαύρη με χρυσά κουμπιά! Την έβαλε με μαύρες γόβες και προκάλεσε... "ανακοπή"!

Η εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις!

Φαίη Σκορδά: Η ολόσωμη φόρμα της είναι μαύρη με χρυσά κουμπιά! Την έβαλε με μαύρες γόβες και προκάλεσε...

Ολόσωμη φόρμα φόρεσε η Φαίη Σκορδά η οποία ήταν μαύρη με χρυσά κουμπιά. Την έβαλε με μαύρες γόβες και προκάλεσε "ανακοπή" με το σώμα της.

Tο jumpsuit είναι ένα κομμάτι που όλες πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα αξεσουάρ.

Χθες, η Φαίη Σκορδά, καλημέρισε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μαύρη με πέτα και διακοσμητικά χρυσά κουμπιά.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες ψηλοτάκουνες σουέντ γόβες, Dukas.

Το χθεσινό look της το είδατε; Είναι casual και πολύ εντυπωσιακό.

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε λευκή ολόσωμη φόρμα και τα γοβάκια της... σταχτοπούτας! Θύμισε πριγκίπισσα...

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε λευκή ολόσωμη φόρμα και τα γοβάκια της... σταχτοπούτας και θύμισε πριγκίπισσα με την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Η παρουσιάστρια, για ακόμη μια φορά έκανε ονειρική εμφάνιση στην εκπομπή της, η οποία όπως φαίνεται ήταν βγαλμένη από παραμύθι.

Έχοντας στολίζει το πλατό του Πρωινού άκρως εντυπωσιακά για τα Χριστούγγενα, έκανε μια με εμφάνιση που όλος ο στολισμό "χάθηκε" στην θέα της.

Φαίη Σκορδά: Το κόκκινο ζιβάγκο της βγαίνει σε 7 διαφορετικά χρώματα! Κοστίζει 24,50 και θα το φοράς ακόμα και στον ύπνο σου!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε μια ολόσωμη λευκή φόρμα με ιδιαίτερο σχέδιο στο μπούστο της, το οποίο συνδύασε με γοβάκια τα οποία έμοιαζαν πολύ με της σταχτοπούτας.

Φαίη Σκορδά: Έβαλε γόβες στο πιο τολμηρό χρώμα! Φόρεσέ τες και ξύπνα του άγρια ένστικτα...

Η Φαίη Σκορδά έβαλε γόβες στο πιο τολμηρό χρώμα! Φόρεσέ τες και ξύπνα του άγρια ένστικτα αφού μόλις σε δει θα πάθει!

Η καλλονή Φαίη, διανύει φέτος μια από τις καλύτερες χρονιές της στιλιστικά! Τα σύνολά της είναι το ένα καλύτερο από τα άλλα και πάντα το look της αποθεώνεται με παπούτσια που πάντα συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας.

Έτσι λοιπόν, το χτεσινό της σύνολο δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η Φαίη Σκορδά, συνδύασε την ολόσωμη χακί της φόρμα με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες σε λεοπάρ τύπωμα! Το συγκεκριμένο ζευγάρι, φοριέται σχεδόν με όλα τα μονόχρωμα σύνολα και προσδίδει μια πινελιά εκκεντρικότητας, απαραίτητη αν θέλεις να ξεχωρίσεις.

Φαίη Σκορδά: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τον ανιψιό της! Δημοσίευσε μαζί του αυτή την φωτογραφία!

Οι γόβες της Φαίης Σκορδά σε σούπερ τολμηρό χρώμα που ξυπνούν άγρια ένστικτα, είναι από την εταιρία Jessica Simpson και κοστίζουν 99,00 ευρώ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά: Έβαλε γόβες στο πιο τολμηρό χρώμα! Φόρεσέ τες και ξύπνα του άγρια ένστικτα...