Φαίη Σκορδά: Τα καφέ της μποτάκια, έφεραν «θύελλα»! Βρείτε τα με 59 ευρώ!

Φοριούνται όλη μέρα και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη!

Φαίη Σκορδά: Τα καφέ της μποτάκια, έφεραν «θύελλα»! Βρείτε τα με 59 ευρώ!

Η Φαίη Σκορδά τόλμησε και έκανε πάλι την διαφορά με τα μποτάκια της, τα οποία και έφεραν «θύελλα»! Τα αγαπήσατε όλες και εμείς τα εντοπίσαμε σε καφέ για εσάς! Βρείτε τα με 59 ευρώ για λίγο καιρό ακόμα, μιας και έχουν μείνει περιορισμένα κομμάτια.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αγαπά πολύ το casual look και οι πρωινές της εμφανίσεις είναι η μια καλύτερη από την άλλη! Η Φαίη Σκορδά πρόσφατα, έκανε ένα total jean look και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι. Για να ταιριάξει μάλιστα, το σύνολό της, επέλεξε ένα μποτάκι σε καφέ και φλατ κόψιμο.

Αν αγαπάς κι εσύ τα άνετα κομμάτια σε χαλαρές γραμμές, τότε αυτό το μποτάκι είναι ξεκάθαρα για εσένα! Είναι από την εταιρία Mark Milan και κοστίζει 59 ευρώ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αν πάλι σου αρέσουν οι γόβες... δες και ένα ακόμα look της Φαίης που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Μποτάκια με παντελόνι ο πιο hot συνδυασμός για το γραφείο! Κάντο όπως η Φαίη Σκορδά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μποτάκια είναι το απόλυτο παπούτσι του φθινοπώρου και του χειμώνα. Μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειδικά για το γραφείο είναι μια ιδανική επιλογή. Το σημαντικότερο όμως είναι να ξέρεις πώς να συνδυάσεις ένα παντελόνι γραφείου με το αγαπημένο σου μποτάκι.

Πράγματι, ο συνδυασμός παντελονιού με μποτάκι είναι όχι μόνο κλασικός αλλά και τελείως βολικός για τα καθημερινά σου looks στη δουλειά. Είτε σε φλατ είτε με λίγο τακουνάκι, τα μποτάκια φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε βγάζουν πάντα από την δύσκολη θέση, μιας και είσαι και στιλάτη και περιποιημένη. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα έχεις έναν προβληματισμό... πάρε τα μποτάκια σου και φύγε!