Με το απόλυτο statement στα πόδια της η Βίκυ Καγιά - Τρέλα τα multistrap πέδιλα της

Εσύ θα τα φορούσες;

Η Βίκυ Καγιά, λατρεύει την μόδα και ξέρει να δημιουργεί τους πιο hot συνδυασμούς με ότι ρούχα και να της δώσουν. Αδυναμία ωστόσο, έχει και στα παπούτσια και την είδαμε να φορά το απόλυτο statement στα πόδια της. Τα multistrap πέδιλα που επέλεξε να φορέσει προκαλούν τρέλα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν θεωρείται άδικα fashion expert. Έχει αποδείξει πολλές φορές πως τα ρούχα που επιλέγει, τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και στην εκπομπή «Shopping Star», τα φοράει και δεν την... φοράνε. Κάθε φορά κλέβει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω της.

Expand player

Η Βίκυ Καγιά την Άνοιξη επιλέγει πολλές φορές να φοράει πέδιλα και την έχουμε δει με μερικά από τα πιο hot trends της φετινής σεζόν. Όπως για παράδειγμα, τα μαύρα πέδιλα σε σουέντ υφή που θα βρεις στα καταστήματα των Migato, αλλά και στην διαδικτυακή τους σελίδα. Το μήκος του τακουνιού είναι τέτοιο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με ότι στιλ θελήσουμε.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι brand ambassador της εταιρίας και πάντα επιλέγει να φοράει τις τελευταίες τάσεις που βγαίνουν στην μόδα. Και κάθε φορά μένουμε με το στόμα ανοιχτό.

Αυτά είναι τα multistrap πέδιλα

Σε μια από τις αναρτήσεις που έκανε στην σελίδα της στο Instagram η εταιρία Migato, είδαμε την Βίκυ Καγιά να φοράει στα πόδια της ένα από τα απόλυτα statement για την Ανοιξιάτικη, αλλά και Καλοκαιρινή περίοδο για το 2020.

Πρόκειται για τα multistrap πέδιλα που είναι σε animal print χρώμα. Έχουν χαμηλό τακούνι για τα μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ και να είσαι άνετη όλη την ημέρα. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν έτσι ώστε να φορεθούν και σε μια πιο επίσημη έξοδο. Τόσο με τζιν παντελόνι, όσο και με φόρεμα ή με φούστα να δείχνουν τέλεια πάνω σου, όπως στην Βίκυ Καγιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς σε «μετακίνηση 6» με τα παιδιά - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Συγκινητικό! Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από όταν ήταν έγκυος στην Μπιάνκα