Συγκινητικό! Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από όταν ήταν έγκυος στην Μπιάνκα

"Λιώσαμε"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινητικό! Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από όταν ήταν έγκυος στην Μπιάνκα

Η Βίκυ Καγιά θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να μοιραστεί την πιο συγκινητική φωτογραφία, από την εποχή που ήταν έγκυος στην μικρή της Μπιάνκα και η αλήθεια είναι πως μόλις την είδαμε, "λιώσαμε"!

Το πανέμορφο μοντέλο εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο που έχει στο σπίτι και δημοσίευσε στα social media μία υπέροχη φωτογραφία από την εποχή που ήταν έγκυος.

Πριν 4,5 χρόνια η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο την Μπιάνκα, η οποία αποτελεί τη χαρά της ζωής της. Μαμά και κόρη περνάνε μαζί πολλές ώρες και αξιοποιούν υπέροχα το χρόνο τους.

Το νέο φαινόμενο στο κόσμο των social media είναι γεγονός, με πολλά άτομα να παίρνουν μέρος, δείχνοντας αστείες και "τρυφερές" εικόνες του εαυτού τους από τα παλιά. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και είναι και οι celebrities, που με τον δικό τους τρόπο μοιράζονται όχι μόνο φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά και από τα πιο teenage years τους.

Τι καλύτερο λοιπόν τώρα που έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, από το να αναζητήσει η Βίκυ Καγιά μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, και πόσο μάλλον από την εποχή που ήταν έγκυος στην κόρη της.

Βέβαια πέρα από τη φωτογραφία που ανέβασε με τον Βασίλη Ζούλια και την Μπιάνκα, η Βίκυ Καγιά ανέβασε πριν από λίγες μέρες, μία φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Βίκυ Καγιά

Στη φωτογραφία φαίνεται η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Βασίλη Ζούλια, με τον οποίο είναι πολλά χρόνια φίλη και συνεργάτης.

«Ανεκτίμητη στιγμή με τον αγαπημένο και πολύτιμό μου φίλο Βασίλη Ζούλια. Τότε ήμουν επτά μηνών έγκυος στην Μπιάνκα, η οποία τώρα είναι 4,5 χρονών» έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε!