Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν με τον Σάκη Ρουβά και την Βίκυ Καγιά αγκαλιά

Εσείς την έχετε δει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν με τον Σάκη Ρουβά και την Βίκυ Καγιά αγκαλιά

Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν έφερε η Βίκυ Καγιά στην "φόρα" με τον Σάκη Ρουβά. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά. Εσείς την έχετε δει; Αν όχι διαβάστε παρακάτω και δείτε πως ήταν οι δυο τους πριν χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά ως λάτρης του Instagram, και των νέων τάσεων, προκλήθηκε να ανεβάσει φωτογραφίες από το παρελθόν της και ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια με τον γνωστό τραγουδιστή.

Το νέο φαινόμενο στο κόσμο των social media είναι γεγονός, με πολλά άτομα να παίρνουν μέρος, δείχνοντας αστείες και "τρυφερές" εικόνες του εαυτού τους από τα παλιά. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και είναι και οι celebrities, που με τον δικό τους τρόπο μοιράζονται όχι μόνο φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά και από τα πιο teenage years τους.

Δείτε την σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν με τον Σάκη Ρουβά και την Βίκυ Καγιά αγκαλιά

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Βίκυ Καγιά που ενώ ανέβασε μια εικόνα πρώτα με τον αυτό της μωρό, στην συνέχεια δέχτηκε την πρόκληση να ανεβάσει μια "διαφορετική" εικόνα, στην οποία και απεικονιζόταν η ίδια μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Η ίδια μάλιστα στο ποστ της σχολίασε χιουμοριστικά αν ο γνωστός τραγουδιστής θυμάται την συγκεκριμένη φωτογράφιση. Παρόλα αυτά, η Βίκυ Καγιά προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της! Δείτε το ηχηρό μήνυμα της.

Ρουβάς Καγιά αγκαλιά

Η φωτογραφία από το παρελθόν του Σάκη Ρουβά τώρα που είναι σε «καραντίνα» με την Κάτια Ζυγούλη

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε μια φωτογραφία από την εποχή που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ταινία που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία και έχει αφήσει εποχή. Πρόκειται, για το «Alter Ago».

«Περνώντας χρόνο στο σπίτι, οργανώνοντας τα αρχεία του υπολογιστή και ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς... Και να που ακόμα και το ίδιο το παρελθόν, μου βρίσκει ιδέες για πράγματα που μπορώ να κάνω στο σπίτι, και όχι μόνο στις ταινίες», έγραψε ο ίδιος στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Ωστόσο, όσο μένει σπίτι ο Σάκης Ρουβάς, έστειλε και το δικό του ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό. Επέλεξε να κάνει μία δημόσια δήλωση για το πολύ σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τόσο την χώρα μας όσο και τον υπόλοιπο πλανήτη τις τελευταίες μέρες.