Η Βίκυ Καγιά προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της - Το ηχηρό μήνυμα της

Ραγίζει καρδιές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Καγιά προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της - Το ηχηρό μήνυμα της

Ένα ηχηρό μήνυμα θέλησε να στείλει η Βίκυ Καγιά μέσα από τα social media, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού που έχει πλήξει τις περισσότερες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η φωτογραφία που δημοσίευσε προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και μοντέλο, ακολουθεί με την σειρά της όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Μένει με την οικογένεια της με κατοίκων αυτοπεριορισμό για να προστατευθεί τόσο η ίδια όσο και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες ημέρες έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις. Τελευταία ήταν μια άκρως fashion stylish, όπου είχε δημιουργήσει το απόλυτο statement. Συνδύασε hot pink και pastel και αν δεν αντιγράψεις αυτή της την εμφάνιση χάνεις. Ωστόσο, το σύνολο της απογείωσαν τα πέδιλα της. Είναι από τη νέα συλλογή των Migato για την Άνοιξη Καλοκάιρι και βρίσκονται και σε προσφορά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Η Βίκυ Καγιά έχει ευαισθητοποιηθεί με τα γεγονότα που σημειώνονται στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Μόνο στην Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 450, ενώ έξι άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, με άλλους 16 να είναι σε σοβαροί κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Έκανε έκκληση ο κόσμος να μένει σπίτι του, όπως ο γιατροί μένουν καθημερινά στα νοσοκομεία.

Βίκυ Καγιά instagram