Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε ο χώρος της δημοσιογραφίας σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου καθώς όπως αποκάλυψε η ΕΣΗΕΑ μέσα από μία συγκινητική ανακοίνωση, η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Η ίδια είχε διαγράψει μία μακρά και σπουδαία πορεία στα ΜΜΕ, καθώς είχε εργαστεί σε μεγάλους φορείς της ενημέρωσης.
Πέθανε η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Ευαγγελίας (Λίλιαν) Παπακώστα, η οποία πέθανε χθες Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, σε ηλικία 63 ετών. Η Λίλιαν Παπακώστα γεννήθηκε το 1963 στο Βόλο, ενώ, μετά τις γυμνασιακές της σπουδές φοίτησε στα Τ.Ε.Ι. της Αθήνας. Τη δημοσιογραφική της διαδρομή ξεκίνησε πολύ νωρίς, το 1982, στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ενώ το 1983 πηγαίνει στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ». Από το 1984 εργάζεται ως συντάκτης ύλης στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ». Από το 1984 εργάζεται ως συντάκτης ύλης στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», έως και το κλείσιμό της το 2010. Η Λίλιαν Παπακώστα υπήρξε μια συνεργάσιμη, υπεύθυνη και ευσυνείδητη συνάδελφος που δυστυχώς έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως συλλυπείται τους οικείους της και την αποχαιρετά με λύπη.Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη συνάδελφο θα δοθεί την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας».γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η το τελευταίο “αντίο” της Λίλιαν Παπακώστα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στη Ριτσώνα.





">
">
">
">
">
">
">
">