Η Βίκυ Καγιά έκανε το απόλυτο statement - Φόρεσε hot pink και pastel

Αυτό τον συνδυασμό πρέπει να τον αντιγράψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά έκανε το απόλυτο statement - Φόρεσε hot pink και pastel

Η Βίκυ Καγιά, όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές και έχει αποδείξει άλλες τόσες, λατρεύει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν. Μάλιστα, έχει δει να κάνει και τα απόλυτα statement. Όπως ο συνδυασμό που φόρεσε με το hot pink και το pastel.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο με τους συνδυασμούς που πραγματοποιεί στα ρούχα της, δεν την... φοράνε, αλλά τα φοράει. Μάλιστα, αυτό το look της πρέπει να το αντιγράψεις και εσύ φέτος την Άνοιξη, ειδικά τα πέδιλα της. Θα τα ζηλέψουν όλες μόλις τα δουν να τα φοράς.

Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και μοντέλο, σαν fashion expert μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σου προτείνει πολλές stylish και μοντέρνες ιδέες, αλλά και συνδυασμούς που πρέπει να πραγματοποιήσεις, αν θέλεις να είσαι μέσα σε όλα και κυρίως στην μόδα.

Μάλιστα, δεν ακολουθεί όλα τα trends στα ρούχα, αλλά και στα παπούτσια. Σαν brand ambassador των Migato έχει φορέσει μερικά από τα πιο hot πέδιλα, μποτάκια αλλά και μπότες. Όπως, τα δερμάτινα πέδιλα που θα είναι ο αγαπημένος σου «φίλος» για τις all-day εμφανίσεις σου.

Η Βίκυ Καγιά έκανε το απόλυτο statement με hot pink και pastel

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά είδαμε να πραγματοποιεί και το απόλυτο statement που είναι το color blocking. Η παρουσιάστρια - μοντέλο συνδύασε hot pink και pastel και αν δεν αντιγράψεις αυτή της την εμφάνιση χάνεις.

Ωστόσο, το σύνολο της απογείωσαν τα πέδιλα της. Είναι από τη νέα συλλογή των Migato για την Άνοιξη Καλοκάιρι και βρίσκονται και σε προσφορά. Δικά σου μόνο με 41 €.

ST0031-L11