Θα τα φοράς ξανά και ξανά τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Για all-day long εμφανίσεις

Θα τα ερωτευτείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα τα φοράς ξανά και ξανά τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Για all-day long εμφανίσεις

Πρόκειται να ερωτευτείς τα πέδιλα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά. Είναι για all-day long εμφανίσεις και θα τα φοράς ξανά και ξανά, αφού είναι πολύ αναπαυτικά, αλλά ταιριάζουν και με όλα τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου. Ακόμη να τα αποκτήσεις;

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι brand ambassador της αγαπημένης αλυσίδας υπόδησης και μας έχει δείξει πολλές φορές πως να συνδυάσουμε τα πιο hot trends στα παπούτσια. Όλα τα ζευγάρια που έχει φορέσει δεν έχουν αργήσει να γίνουν... sold out.

Ένα ζευγάρι που πρόκειται να «εξαφανιστεί» είναι και αυτά τα δερμάτινα πέδιλα που έρχονται από στην νέα συλλογή των Migato για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020. Είναι πολύ αναπαυτικά, επίσης όχι πολύ ψηλά για να είσαι άνετη στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Επίσης ταιριάζουν με όλα τα στιλ. Από τζιν παντελόνι έως και φόρεμα.

Ωστόσο, να σημειώσουμε επίσης, πως δυσάρεστα νέα ήρθαν στην δημοσιότητα για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Βίκυς Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά με τα πιο hot πέδιλα - Θα τα βρεις στα new in των Migato

Στα πόδια της η Βίκυ Καγιά, φόρεσε τα πιο hot πέδιλα που θα δεις για φέτος την Άνοιξη/Καλοκάιρι 2020.Τα συγκεκριμένα, πρόκειται να τα βρεις στα new in των Migato που «έσκασαν» πριν από λίγες ημέρες και ήδη κάνουν θραύση.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι brand ambassador της αγαπημένης αλυσίδας υπόδησης και μας έχει δείξει πολλές φορές πως να συνδυάσουμε τα πιο hot trends στα παπούτσια. Κάθε εμφανίσεις της σε φωτογραφίες, προκαλούν φρενίτιδα με τα likes να πέφτουν βροχή.

Η καμπάνια των Migato για το καλοκαίρι του 2020 είναι γεγονός και ήδη τα πρώτα παπούτσια που έχουν βγει κάνουν θραύση. Εμείς λατρέψαμε ένα ζευγάρι πέδιλα που είδαμε να φορά στην φωτογράφιση της η Βίκυ Καγιά.

Πρόκειται statement πορτοκαλί multistrap snakeskin πέδιλα, που θα βρεις με μόνο 57€

ST4340-L07

Έρωτα θα πάθεις και με τα zebra print loafers που φόρεσε. Βρίσκονται σε προσφορά και θα τα βρεις επίσης στην αγαπημένη της εταιρία υπόδησης, η οποία είναι η Migato. Μάλιστα, έχουν μείνει ελάχιστα νούμερα, οπότε τρέξε να προλάβεις.