Δυσάρεστα νέα για την Βίκυ Καγιά - Αναβάλλεται το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Τι συμβαίνει;

Δυσάρεστα νέα για την Βίκυ Καγιά - Αναβάλλεται το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Δυσάρεστα νέα ήρθαν στην δημοσιότητα για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Βίκυς Καγιά. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Happy Day», αναβάλλεται. Ωστόσο, βγήκε ήδη η νέα ημερομηνία που πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση, αλλά και θα διεξαχθεί.

Συγκεκριμένα το MadWalk 2020 που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Απριλίου με παρουσιάστρια για φέτος την Βίκυ Καγιά, αναβάλλεται και έχεις ως νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

«Εγώ χθες μιλώντας με έναν άνθρωπο του Mad, έμαθα ότι αναβάλλεται το MadWalk. Δεν ακυρώνεται, αναβάλλεται προς το παρόν. Ήταν να γίνει στις 6 Απρίλιου και πάει για 27. Μπορεί οι άνθρωποι να το μεταθέσουν εκ νέου, πήραν και αυτοί 15 ημέρες αναβολή για να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ωστόσο, δείτε και την Μάιρη Συνατσάκη να σχολιάζει και να "συγκρίνει" Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ανατροπή με Καγιά - Παπαγεωργίου! Το πρόσωπο σε θέση «κλειδί» στο νέο της επαγγελματικό βήμα

Ανατροπή μεγατόνων έγινε ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μπήκε σφήνα πρόσωπο σε θέση «κλειδί» στα Madwalk! Χαμός με την παρουσίαση και έχουμε όλο το ρεπορτάζ! Τι έχει συμβεί;

Ουσιαστικά η Καγιά παίρνει την θέση από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είχε δοκιμάσει το 2019 την παρουσίαση του show που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, σε ρεπορτάζ - φωτιά που αναφέραμε.

Να τονίσουμε βέβαια ότι πριν την Ηλιάνα υπήρχαν και άλλα ονόματα βόμβα!Τα θυμάστε; Δείτε τα εδώ! Γνωρίζουμε πως στην πασαρέλα του φετινού Madwalk που θα λάβει χώρα στις 6 Απριλίου θα δούμε μεγάλα ονόματα όπως εκείνο του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου, στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή ειπώθηκε ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι μόνη στην παρουσίαση!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συμπαρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη η οποία είχε υπάρξει παρουσιάστρια του Madwalk στο παρελθόν και η Τάμτα. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε την Ηλιάνα αφού από την διοργάνωση, δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι....