Madwalk: Η Μαίρη Συνατσάκη "συγκρίνει" Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ποια η γνώμη της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Madwalk: Η Μαίρη Συνατσάκη

Στην Βίκυ Καγιά αλλά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας σε εκπομπή, για τα madwalk που θα παρουσιαστούν φέτος για 10η χρονιά! Διαβάστε όσα είπε. Υπάρχει σύγκριση;

Ειδικότερα η Μάιρη Συνατσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" για τα Madwalk τα οποία φέτος θα παρουσιάσει η Καγιά, πέρνωντας την σκυτάλη από την Παπαγεωργίου, η οποία έκανε πέρυσι την παρουσίασή τους.

"Δεν ξέρω αν θα κάνω κάποιο guest στο MadWalk. Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα. Ξέρω πως θα είναι η Βίκυ στην κεντρική παρουσίαση. Αν μου έλεγαν να το παρουσιάσω θα το παρουσίαζα. Η Βίκυ Καγιά θα το κάνει πάρα πολύ καλά, όπως το έχει ξανακάνει" είπε χαρακτηριστικά για την επιλογή της Βίκυς Καγιά.

"Πώς θα μπορούσε να σε τρελάνει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τρεις μήνες τηλεόραση; Θεωρώ ότι γινόμαστε πάρα πολύ αυστηροί με τους ανθρώπους. Με τι θα συγκρίναμε την Ηλιάνα; Με την Βίκυ; Που έχει ξεκινήσει την καριέρα της τηλεοπτικά πριν από 10 χρόνια; Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό, καθόλου" πρόσθεσε ακόμα για την Ηλιάνα Πααγεωργίου, που παρουσίασε την προηγούμενη χρονιά το event.

Δείτε και το βίντεο από την εκπομπή

Τι είναι τα Madwalk, που σχολίασε η Μαίρη Συναντσάκη και τα οποία θα παρουσιάσει φέτος η Βίκυ Καγιά, παίρνοντας την σκυτάλη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Τo MadWalk - The Fashion Music Project είναι ένα ετήσιο σόου μόδας και μουσικής, το οποίο διοργανώνεται από το MAD TV. Αντίστοιχο σόου πραγματοποιείται και στην Κύπρο από το ομότιτλο κανάλι.

Σε κάθε MadWalk συνεργάζονται σχεδιαστές ρούχων ή εταιρίες με καλλιτέχνες, οι οποίοι όσο διαρκεί η πασαρέλα, ερμηνεύουν επί σκηνής τραγούδια.

Το πρώτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2011 με παρουσιάστριες τη Βίκυ Καγιά και την Τάμτα. Το δεύτερο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2012 και την παρουσίαση ανέλαβαν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη.Το τρίτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2013 με παρουσιάστριες ξανά την Βίκυ Καγιά και την Μαίρη Συνατσάκη.

Το τέταρτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2014 με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη. Το πέμπτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2015 με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη. Το έκτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2016 με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Το έβδομο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2016 με παρουσιαστές τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη. Το όγδοο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2018 και την παρουσίαση ανέλαβαν ο Χρήστος Μάστορας και η Μαίρη Συνατσάκη. Το ένατο MadWalk που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2019, παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.