Αντιστράφηκαν οι ρόλοι! Η Καγιά «έκλεψε» την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Βόμβα μεγατόνων! Πού θα την δούμε;

Αντιστράφηκαν οι ρόλοι! Η Καγιά «έκλεψε» την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έσκασε βόμβα μεγατόνων και φαίνεται πως αντιστράφηκαν οι ρόλοι ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ούτε λίγο, ούτε πολύ πως της «έκλεψε» την θέση. Πάει κάπου το μυαλό σας αναφορικά με το σε ποιο project θα την δούμε;

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά για την συνεργάτιδά της στο GNTM, οι οποίες και έσκασαν σαν κεραυνός εν αιθρία, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση! Να θυμίσουμε ότι το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πλήρως τι ισχύει και τι όχι αναφορικά με την κόντρα τους μιλώντας στο Πρωινό.

Ποια είναι λοιπόν η θέση που η Βίκυ Καγιά «έκλεψε» από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Τα Madwalk

To MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, τη Δευτέρα 6 Απριλίου, έρχεται για 10η συνεχόμενη χρονιά να ενώσει τη μόδα με τη μουσική, σε ένα επετειακό event, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και μας επιφυλάσσει έντονες και ανατρεπτικά δημιουργικές στιγμές, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, guest εμφάνιση θα κάνουν εκείνο το βράδυ όλοι όσοι έχουν παρουσιάσει τα MadWalk τα προηγούμενα χρόνια.

Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure είναι αφιερωμένο στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

Μέρος των εσόδων της φετινής διοργάνωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τι είναι ο θεσμός των Madwalk που θα παρουσιάσει φέτος η Βίκυ Καγιά αντί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τo MadWalk - The Fashion Music Project είναι ένα ετήσιο σόου μόδας και μουσικής, το οποίο διοργανώνεται από το MAD TV. Αντίστοιχο σόου πραγματοποιείται και στην Κύπρο από το ομότιτλο κανάλι.

Σε κάθε MadWalk συνεργάζονται σχεδιαστές ρούχων ή εταιρίες με καλλιτέχνες, οι οποίοι όσο διαρκεί η πασαρέλα, ερμηνεύουν επί σκηνής τραγούδια.

Το πρώτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2011 με παρουσιάστριες τη Βίκυ Καγιά και την Τάμτα. Το δεύτερο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2012 και την παρουσίαση ανέλαβαν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη.Το τρίτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2013 με παρουσιάστριες ξανά την Βίκυ Καγιά και την Μαίρη Συνατσάκη.

Το τέταρτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2014 με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη. Το πέμπτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2015 με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη. Το έκτο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2016 με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Το έβδομο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2016 με παρουσιαστές τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη. Το όγδοο MadWalk πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2018 και την παρουσίαση ανέλαβαν ο Χρήστος Μάστορας και η Μαίρη Συνατσάκη. Το ένατο MadWalk που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2019, παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.