Σχεδόν εξαφανίστηκε από τα μαγαζιά το παπούτσι που φόρεσε η Σία Κοσιώνη - Κοστίζει μόνο 37 ευρώ

Άνετο και σικάτο

Μια ακόμα απίστευτη και άκρως οικονομική εμφάνιση έκανε η Σία Κοσιώνη, φορώντας παπούτσια 37 ευρώ! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε.

Ο λατρεμένος γιος της παρουσιάστριας, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες τα γενέθλιά του κλείνοντας τα τρία του χρόνια. Η συγκινημένη μαμά την ημέρα εκείνη τού έστειλε και μια ευχή μέσα από τα social media, ως λεζάντα σε μια φωτογραφία του που κοιτά ψηλά στον ουρανό.

Expand player

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό YOU

Όπως έγραψε: «Να σε βλέπουμε γιε μου να μεγαλώνεις όμορφα, ελεύθερα, να κυνηγάς τα δικά σου συννεφάκια και να ορίζεις τη ζωή σου». Στο σπίτι της οικογένειας Μπακογιάννη στήθηκε μια μικρή γιορτή για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας του ο μικρός, έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του Κώστα, τη μητέρα του Σία και τα παιδιά του δημάρχου Αθηναίων από τον προηγούμενο γάμο του. Τα αδέρφια του μικρού Δήμου τού έχουν επίσης αδυναμία και αυτό φαίνεται και από το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του YOU από βόλτα της Σίας Κοσιώνη στο κέντρο, μαζί με τον γιο της και τη μικρότερη κόρη του συζύγου της, Ολυμπία. Ήταν την επόμενη ημέρα των γενεθλίων του, με τον μικρό Μπακογιάννη να οδηγεί περιχαρής το δώρο του, ένα μικρό γαλάζιο αυτοκινητάκι!

Άβαφη και με σπορ look η Σία Κοσιώνη - Που θα βρεις τα παπούτσια που κοστίζει μόνο 37 ευρώ

H Σία με τοπ (€19,90) και παντελόνι (€54,90), όλα Body Τalk. Παρόμοια sneakers θα βρεις στα Admiral Sports Shop με €36,99

«Θέλω να μεγαλώσω έναν γιο που να σέβεται τις γυναίκες»

Η ανατροφή του Δήμου με τα δικά της δύσκολα επαγγελματικά ωράρια σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, όπως έχει περιγράψει σε συνέντευξή της η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και ψύχραιμη στο σπίτι και δεν θέλω να είμαι πιεστική μαζί του στο φαγητό. Με τον Κώστα κάνουμε διάφορες πλάκες για το πώς θα είμαι ως... πεθερά που δεν θα θέλω καμία γυναίκα στο πλευρό του! Αλλά θέλω όμως να μεγαλώσω έναν γιο που να σέβεται τις γυναίκες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η σημαντική απόφαση που πήρε η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Ο γιος τους «τρελαίνει» το διαδίκτυο - Το σχόλιο της παρουσιάστριας