Σία Κοσιώνη: Φωτογραφίζει τον γιό της και του εύχεται χρόνια πολλά!

Πολύ τρυφερή!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Φωτογραφίζει τον γιό της και του εύχεται χρόνια πολλά!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, Δήμος ο οποίος γίνεται τριών ετών. Η γνωστή δημοσιογράφος του Σκαϊ μπορεί να είναι μια πολυάσχολη γυναίκα ωστόσο ο γιος της αποτελεί πάντα την απόλυτη προτεραιότητά της.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει κοινά τους στιγμιότυπα από διάφορες δραστηριότητές τους.

Επομένως σήμερα με αφορμή τα γενέθλιά του δε θα μπορούσε να μη του ευχηθεί και δημόσια εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αδυναμία που του έχει. Δείτε την συνέντευξη της στο Love it!

“Να σε βλέπουμε, γιε μου, να μεγαλώνεις όμορφα, ελεύθερα, να κυνηγάς τα δικά σου συννεφάκια και να ορίζεις τη ζωή σου… ” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη.

σια κοδιώνη γιος

«Τσάκισε» κόκκαλα η Σία Κοσιώνη - «Το κακό στην αρχή...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοισώνη «τσάκισε» τα κόκκαλα των διαδικτυακών της φίλων καθώς μίλησε για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και για το πώς το κακό στο τέλος εξαφανίζεται.

Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι καθηλωμένη στις εξελίξεις για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Με τη σειρά της και η Σία Κοσιώνη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχη της Χρυσή Αυγή για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που «τσάκισε» κόκαλα

Η Σία Κοσιώνη παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις γύρω από τη δίκη του Παύλου Φύσσα και μετά την απόφαση του δικαστηρίου, μια απόφαση που μας δικαιώνει όλους, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποιώντας ένα ρητό του Νίκου Καζαντζάκη.

«Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος. Αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος, σκληρός κι απαραβίαστος: Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται. Νίκος Καζαντζάκης”, σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ.