«Δεν είμαι η κυρία Μπακογιάννη, είμαι η Σία Κοσιώνη» - Απασφάλισε η παρουσιάστρια

Πολύ ξεκάθαρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι η κυρία Μπακογιάννη, είμαι η Σία Κοσιώνη» - Απασφάλισε η παρουσιάστρια

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Love it και την Ιωάννα Μαλέσκου η Σία Κοσιώνη απασφάλισε σχετικά με τον σύζυγό της και ξεκαθάρισε πως δεν είναι η κυρία Μπακογιάννη, αλλά η Σία Κοσιώνη, για τους φίλους της Σία και για τον γιο της, η μαμά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που της έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου και μάλιστα μίλησε ανοιχτά και για τις κριτικές που δέχεται.

Έχεις νιώσει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι προσπαθούν να εμπλέξουν το κομμάτι της επαγγελματικής σου ιδιότητας με την προσωπική. Είναι η Σία, η κα Κοσιώνη ή η κα Μπακογιάννη;», ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Σία Κοσιώνη απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει κάτι να διαχωρίσω. Είμαι η Σία Κοσιώνη, για τους φίλους μου είμαι η Σία, για άλλους είμαι η κα Κοσιώνη, για τον άντρα μου είμαι η γυναίκα του, για τον μικρό Δήμο είμαι η μανούλα του και ελπίζω όλος του ο κόσμος.

Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο εγώ προσδιορίζω τον εαυτό μου. Να σου πω και κάτι; Και ποια είμαι εγώ να το κάνω αυτό; Δεν με αφορά. Δεν με νοιάζει. Αυτή είμαι. Τη δουλειά μου την κάνω καλά».

Μιας και είπαμε βέβαια για τον σύζυγο της Σίας Κοσιώνη, δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του από συναυλία της Άννας Βίσση.

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Ο γιος τους «τρελαίνει» το διαδίκτυο - Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Το διαδίκτυο έχει «τρελάνει» ο τρίχρονος γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη. Ο μικρός Δημοσθένης με μια φωτογραφία έκανε τα σχόλια να πέσουν σαν την... βροχή στο Instagram.

Και αυτό γιατί την ώρα που πολλοί γονείς προβληματίζονται για τις μάσκες στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, ο γιος του ζευγαριού, φοράει μάσκα μέχρι και στο λούτρινο αρκουδάκι του.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους κοινή, θέλοντας να δώσεις ως παράδειγμα τον γιο της για να καταλάβουμε πως η προσαρμογή σε ένα παιδί δεν είναι τόσο δύσκολη.

«Έβαλε μάσκα και στο κοάλα! Όχι, επειδή μιλάμε για την προσαρμοστικότητα των παιδιών», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη  Κώστας Μπακογιάννης γιος

Να σημειώσουμε πως η Σία Κοσιώνη, τοποθετήθηκε και για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το Big Brother, στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΙ.