Κώστας Μπακογιάννης: Χωρίς την Σία Κοσιώνη στην συναυλία της Άννας Βίσση

Τον «τσάκωσαν» οι paparazzi

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Μπακογιάννης: Χωρίς την Σία Κοσιώνη στην συναυλία της Άννας Βίσση

Στην συναυλία της Άννας Βίσση «τσάκωσαν» οι paparazzi τον Κώστα Μπακογιάννη. Ωστόσο, από το πλευρό του έλειπε η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, βρέθηκε στην Τεχνόπολη μαζί με τον, Κωνσταντίνο Δέδε, οδοντίατρο και Πρόεδρο της Τεχνόπολης.

Μαζί με καλή παρέα, απόλαυσαν την βραδιά ακούγοντας τις επιτυχίες της Άννας Βίσση, χαλαρώνοντας για λίγες ώρες μακριά από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, πιο χαλαρός από κάθε άλλη φορά συνομίλησε με όλους, λαμβάνοντας βέβαια πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω κορωνοϊού και ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος όλο το βράδυ.

Δείτε νέο στιγμιότυπο με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη. Θα «λιώσετε».

Κώστας Μπακογιάννης συναυλία Άννας Βίσση

Κώστας Μπακογιάννης δημόσια έξοδος

Συναυλία Άννας Βίσση

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Ο γιος τους «τρελαίνει» το διαδίκτυο - Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Το διαδίκτυο έχει «τρελάνει» ο τρίχρονος γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη. Ο μικρός Δημοσθένης με μια φωτογραφία έκανε τα σχόλια να πέσουν σαν την... βροχή στο Instagram.

Και αυτό γιατί την ώρα που πολλοί γονείς προβληματίζονται για τις μάσκες στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, ο γιος του ζευγαριού, φοράει μάσκα μέχρι και στο λούτρινο αρκουδάκι του.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους κοινή, θέλοντας να δώσεις ως παράδειγμα τον γιο της για να καταλάβουμε πως η προσαρμογή σε ένα παιδί δεν είναι τόσο δύσκολη.

«Έβαλε μάσκα και στο κοάλα! Όχι, επειδή μιλάμε για την προσαρμοστικότητα των παιδιών», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη  Κώστας Μπακογιάννης γιος

Να σημειώσουμε πως η Σία Κοσιώνη, τοποθετήθηκε και για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το Big Brother, στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΙ.